کد خبر : 184680
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ - 10:31
دسته‌بندی : سیاسی، اقتصادی، ورزشی
چاپ

توصیه دادستان کل کشور به وزیر اقتصاد!

دادستان کل کشور در راستای وظایف خود در حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم، در نامه‌ای به خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس شورای‌ عالی بورس، بر اعمال دقت مضاعف در روند فرایند واگذاری سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی تاکید کرد.

توصیه دادستان کل کشور به وزیر اقتصاد!

به گزارش مدارا از مرکز رسانه قوه قضائیه – دادستان کل کشور در راستای وظایف خود در حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم، در نامه‌ای به خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس شورای‌ عالی بورس، بر اعمال دقت مضاعف در روند فرایند واگذاری سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی تاکید کرد.

در این نامه، حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر منتظری، ضمن استقبال از توسعه قانونمند واگذاری سهام دولتی به ضرورت توجه به حساسیت این دست واگذاری‌ها (از جمله وجود هواداران و علاقمندان متعدد و گسترده در سراسر کشور)، با اعمال دقت‌های پیشگیرانه تاکید کرده است.

همچنین در بخش دیگری از این نامه خطاب به وزیر اقتصاد تاکید شده است جوانب مختلف این واگذاری در جلسات آتی شورای عالی بورس مطرح و مورد بررسی اعضا قرار گیرد.

فهرست دقیق دارایی‌ها، بدهی‌های بهنگام شده، پیش‌بینی دقیق درآمدهای آتی، تعیین مالکیت دارایی‌های مندرج در ترازنامه این دو باشگاه و مالکیت لوگو از موارد دیگری بوده است که در نامه پیشگیرانه دادستان کل کشور به وزیر امور اقتصادی و دارایی به آن اشاره شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری بررسی گزارش بازرس‌های قانونی و حسابرس مستقل باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در جلسه‌ی شورای عالی بورس از سوی مسئولین را مورد مطالبه قرار داده است.

اخبار مرتبط:
آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره بازرسی از سایت‌های هسته‌ای بمباران شده، به توافق نرسیدند
آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره بازرسی از سایت‌های هسته‌ای بمباران شده، به توافق نرسیدند

آسوشیتدپرس مدعی شد: با استناد به گزارش سازمان ملل، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ایران بر سر از سرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند.

زاکانی: در جلسه‌ای که دیروز تشکیل شد، همه دستگاه‌ها بلااستثنا به علت اضطرار زمانی، با برگزاری کنسرت «همایون شجریان» مخالفت کردند
زاکانی: در جلسه‌ای که دیروز تشکیل شد، همه دستگاه‌ها بلااستثنا به علت اضطرار زمانی، با برگزاری کنسرت «همایون شجریان» مخالفت کردند

زاکانی گفت: دیروز کمیته زیرمجموعه معاونت امنیتی تشکیل جلسه داد و همه دستگاه‌ها به خاطر اضطرار زمانی که وجود داشت بلااستثنا مخالفت کرده و گفته بودند اصلاً امکان برگزاری‌اش وجود ندارد.

افشاگری جنجالی فردوسی‌‌پور درباره قرارداد دانشگر
افشاگری جنجالی فردوسی‌‌پور درباره قرارداد دانشگر

سپاهان برای تمدید قرارداد مدافع خود ولخرجی کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است