کد خبر : 184489
انتشار : 2022/03/13 - 17:08
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

این زن ایرانی در آمریکا انتقام سردار سلیمانی را گرفت؟

نیکا نیکو بین کیست؟ زن جوان ایرانی که «به انتقام ترور سردار قاسم سلیمانی»، مرد آمریکایی را زخمی کرد.

این زن ایرانی در آمریکا انتقام سردار سلیمانی را گرفت؟

به گزارش مدارا، پلیس لاس وگاس زنی را که متهم است پس از قرار گذاشتن با مردی، او را به تلافی شهادت قاسم سلیمانی چاقو زده، بازداشت کرد.

 

پلیس نوادا در ایالات متحده گفت، زنی حین قرار با مردی که از طریق وبسایت‌های دوستیابی با وی آشنا شده بود، به ضرب چاقو،  گردن این مرد را زخمی کرد. این زن انگیزه خود را انتقام  شهادت سردار قاسم سلیمانی عنوان کردپلیس ناحیه هندرسون، نیکا نیکوبین ۲۱ ساله را به اتهام اقدام به قتل در شنبه گذشته بازداشت کرد.

اتهام او این است که مردی را روی سایت زوج‌یابی «پلنتی آو فیش» به بستر خود کشانده و بعد با کارد به او حمله کرده است.

 

به گفته پلیس، نیکوبین و مردی که با او قرار گذاشته بود و نامش ذکر نشده، روز پنجم ماه مارس در هتل سانست استیشن لاس وگاس اتاقی اجاره کردند. در آنجا، زن ۲۱ ساله چراغ‌ها را خاموش کرد، و آن دو مشغول هماغوشی شدند.

 

بنا بر این گزارش، نیکوبین پیشنهاد کرد که به معشوقش چشم‌بند بزند، و بعد از این کار، دستش را در کیفش برد، کاردی بیرون کشید و دو بار به گردن مرد ضربه زد.

 

به گفته پلیس، مرد توانست نیکوبین را از خود دور کند و به اورژانس زنگ بزند. نیکوبین از اتاق بیرون دوید و به یکی از کارمندان هتل گفت که مردی را چاقو زده است.

 

این زن بعدا به پلیس گفته که «خواهان انتقام» بوده، ولی نمی‌خواسته مرد را بکشد. او گفت که می‌خواسته «انتقام از ترور سردار قاسم سلیمانی» از سوی نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۲۰ را بگیرد.

 

نیکا نیکوبین ۲۱ ساله به تلاش برای قتل، ضرب و جرح و سرقت متهم شده است.

 

 

 

 

اخبار مرتبط:
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!
شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!

یک پزشک حوزه بیماری‌های شغلی می‌گوید: ما بارها تاکید داشتیم که سمومی که به ویژه در باغات ایران استفاده می‌شود، به دلیل تحریم‌ها و درجه مرغوبیت سم، بیش از استاندارد در محوطه باغ و روی گیاه می‌ماند. مطالعات ما نشان می‌دهد که برخلاف سایر سموم مصرفی رایج، سم استفاده شده در مزارغ و باغات ما تا چهل روز می‌ماند و این درحالی است که کشاورز و باغدار ما و کارگران این حوزه، بلافاصله پس از سمپاشی و گاه از فردای آن روز، به باغ و مزرعه وارد می‌شود و کار می‌کند.

معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است
معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است

معاون وزیر و مدیرکل مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش مجازی در دوران کرونا و جنگ دچار آسیب شدیم و شاهد فقر علمی در دانش‌آموزان هستیم، گفت: در تلاش هستیم در سال تحصیلی جاری (۱۴۰۶-۱۴۰۵) مدارس به کاملا صورت حضوری بازگشایی شود، نباید مدارس به بهانه بحران و کمبود انرژی تعطیل شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است