کد خبر : 181865
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۷ - 11:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تداوم هوای قابل قبول تهران

تداوم هوای قابل قبول تهران

به گزارش مدارا، پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبح امروز(۱۷ اسفندماه) در بیشتر مناطق کیفیت هوا در محدوده قابل‌ قبول قرار دارد که ناشی از ناپایداری جو و  پراکندگی آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است، هرچند هم‌زمان با آغاز تردد خودروها و عدم وزش باد مؤثر بر میزان غلظت ذرات معلق افزوده می‌شود و کیفیت هوا در پاره‌ای از مناطق پرتردد در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار می‌گیرد.

با افزایش تدریجی تندی باد طی روز پراکندگی آلاینده‌ها تسهیل می‌شود و با حاکمیت ناپایداری جوی و وزش باد مؤثر تا نسبتاً شدید تا اواخر وقت سه‌شنبه، غلظت آلاینده‌ها کاهش پیدا می‌کند و کیفیت هوا در بیشتر مناطق در وضعیت قابل‌ قبول قرار می‌گیرد.

کاهش تندی باد تا صبح روز چهارشنبه (۱۸ اسفندماه) و افزایش ترافیک صبحگاهی تا حدودی سبب افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد بنابراین کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود و طی روز بر تندی باد افزوده خواهد شد و بهبود نسبی کیفیت هوا در بیشتر مناطق دور از انتظار نیست.

با تداوم وزش باد مؤثر و گاهی نسبتاً شدید تا ساعات پایانی چهارشنبه شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم خواهد شد و کیفیت هوا در بیشتر مناطق در وضعیت قابل‌ قبول قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۵ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۸۴ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

اخبار مرتبط:
هوای اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
هوای اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم شرایط غبارآلودی هوا در مناطق مرکزی و شرق استان تا پایان هفته خبرداد.

هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد
هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد

رئیس شورای عالی استان‌ها در شورای شهر اصفهان گفت: هیچ مقام دولتی حق دخالت در امور داخلی شوراها را ندارد و جایگاه قانونی این نهاد مردمی باید به رسمیت شناخته شود.

بازسازی خطوط فرسوده فاضلاب شمال اصفهان؛ نیاز فوری به ۲.۵ همت اعتبار
بازسازی خطوط فرسوده فاضلاب شمال اصفهان؛ نیاز فوری به ۲.۵ همت اعتبار

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: عملیات بازسازی بخشی از خط انتقال فاضلاب شمال شهر پایان یافت، ۴۵ کیلومتر از شبکه فاضلاب اصفهان فرسوده است و به اعتبار ۲.۵ همتی نیاز داریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است