کد خبر : 180421
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ - 09:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور

ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور

به گزارش مدارا، صادق ضیاییان اظهارکرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی تا ظهر دوشنبه (۱۱ بهمن‌ماه) جوی آرام در کشور خواهیم داشت و از بعدازظهر دوشنبه (۱۱ بهمن‌ماه) سامانه بارشی از جنوب غرب وارد کشور و در استان‌های خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد سبب ابرناکی و بارش باران و در مناطق مرتفع و سردسیر زاگرس مرکزی موجب بارش برف و باران و وزش باد شدید موقت می‌شود.

وی افزود: این سامانه سه شنبه (۱۲ بهمن‌ماه) در مناطق غرب، جنوب غرب، مرکز، شمال شرق برخی نقاط شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز سبب بارش می‌شود و شدت بارش این سامانه در شمال و شرق خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد ، شمال فارس و نوارغربی اصفهان است.

به گفته ضیاییان چهارشنبه (۱۳ بهمن ماه) در خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی بارش پراکنده دور از انتظار نیست و پنجشنبه ( ۱۴ بهمن‌ماه) در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است.

وی با اشاره به وزش باد در برخی مناطق کشور اظهارکرد: دوشنبه (۱۱بهمن‌ماه) در جنوب غرب و از سه شنبه تا پنجشنبه (۱۲ تا ۱۴ بهمن‌ماه) در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با تشریح وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۱ بهمن ماه) صاف و گاهی وزش باد و از بعد از ظهر به‌تدریج ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با غبار محلی با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۱۲ بهمن ماه) ابری و در بعضی ساعت‌ها بارش باران با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: امروز(۱۰بهمن‌ماه) زنجان و سنندج  و همدان با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد و فردا (۱۱ بهمن‌ماه) زنجان و سنندج با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان لقب می‌گیرند و امروز و فردا (۱۰ و۱۱ بهمن‌ماه) بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان است.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است