کد خبر : 180412
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۹ - 23:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مخالفت کمیسیون تلفیق با حذف ارز ترجیحی

مخالفت کمیسیون تلفیق با حذف ارز ترجیحی

به گزارش مدارا، رحیم زارع در توضیح نشست عصر امروز کمیسیون تلفیق گفت: با توجه به روشن نبودن طرح دولت و عدم ارائه طرح قابل استناد، کمیسیون تلفیق مصوب کرد که ۹ میلیارد دلار با قیمت ارز ترجیحی برای تامین دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۱ اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: همچنین بدون درنظر گرفتن ارز مربوط به گندم ۹ میلیارد تخصیص داده شده که مقرر شد با تامین بودجه ای مستقل، با افزایش قیمت خرید از کشاورزان، گندم مورد نیاز توسط دولت از تولید داخل تامین شود نماینده دولت هم در کمیسیون تلفیق با این پیشنهاد موافقت کرد.

زارع در پایان بیان کرد: همچنین کمیسیون تلفیق با پیشنهاد وحیدی نماینده بجنورد تصویب کرد که قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم ۹۵۰۰ تومان باشد. پیشنهاد دولت در لایحه بودجه ۷۵۰۰ تومان بود.

اخبار مرتبط:
اصفهان به الگوی ملی حمایت از سالمندان تبدیل می‌شود
اصفهان به الگوی ملی حمایت از سالمندان تبدیل می‌شود

استاندار اصفهان گفت: اصفهان با ظرفیت بی‌نظیر خیرین و نگرش سرمایه‌محور، می‌تواند پیشگام پیوند کرامت سالمندان با خرد اجتماعی باشد و به الگوی ملی حمایت از سالمندان تبدیل شود.

بادهای گرم در اصفهان می‌وزد؛ احتمال بارندگی در مناطق غربی
بادهای گرم در اصفهان می‌وزد؛ احتمال بارندگی در مناطق غربی

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از تداوم موج گرما و وزش باد و گردوخاک در بیشتر مناطق استان و احتمال بارش‌های پراکنده در نیمه غربی تا اواسط هفته خبرداد.

دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است