کد خبر : 180340
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۷ - 06:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حضور خاموش سجادی در اردوی تیم ملی

حضور خاموش سجادی در اردوی تیم ملی

به گزارش مدارا، در شرایطی که تمرین تیم ملی روز چهارشنبه با حضور ۱۵ دقیقه ای خبرنگاران رسانه های گروهی برگزار شد. حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در مرکز ملی فوتبال حضور پیدا کرد.

 

به گزارش فارس، سجادی به همراه رئیس فدراسیون فوتبال در شرایطی در تمرین تیم ملی حضور پیدا کرد که برای دقایقی با اسکوچیچ و بازیکنان به صحت پرداخت.

تیم ملی فوتبال کشورمان فردا به مصاف تیم ملی عراق می رود.

اخبار مرتبط:
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان ازاستمرار پایش دقیق نقاط حساس برای شناسایی احتمالی پشه ناقل تب دِنگی خبر دادوگفت:تاکنون موردی از ابتلا یا وجود این پشه مشاهده نشده است.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی اعلام کرد از دوشنبه تا چهارشنبه شاخص آلودگی در شرایط قرمز قرار می‌گیرد.

پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد
پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد

فرمانده انتظامی اردستان از کشف دو دستگاه گنج یاب به ارزش ۱۵ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است