کد خبر : 180254
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۴ - 17:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حداقل حقوق کارکنان اعلام شد

حداقل حقوق کارکنان اعلام شد

به گزارش مدارا،حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق امروز تبصره ۱۲ لایحه بودجه درباره حقوق و دستمزد را تصویب کرد که به موجب آن حداقل حقوق کارکنان پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین شد دولت در لایحه حداقل حقوق را چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پیش بینی کرده بود.

 

متن مصوبه کمیسیون تلفیق به شرح زیر است:

 

حقوق گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر در تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه و همچنین نیروهای مسلح وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی از قبیل کارکنان کشوری و لشکری، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و قضات به طور متوسط به میزان ده درصد (۱۰%) به شرح زیر به گونه‌ای افزایش می‌یابد تا طبقات پایین‌تر از درصد افزایش بیشتری برخوردار شوند.

 

در حکم کارگزینی تمامی گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر مذکور، مبلغ پنج میلیون و سیصد و سی و هشت هزار (۵.۳۳۸.۰۰۰) ریال معادل ۱۷۰۰ امتیاز برای مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری و یا معادل این امتیاز برای مشمولین قانون نظام هماهنگ پرداخت و مشمولین مقررات خاص، در سطری جداگانه با عنوان افزایش حقوق سال ۱۴۰۱ درج می‌گردد که مشمول کسور بازنشستگی است و در محاسبه هیچ کدام از امتیازات مربوط به حقوق و مزایای مستمر و فوق‌العاده‌ها و نظایر آن قابل محاسبه نیست. علاوه بر مبلغ مذکور، ضریب حقوق به میزان (۳%) افزایش می‌یابد.

 

پس از اعمال افزایشات موضوع بند ۱_ ۱ مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی برای کارکنان رسمی و پیمانی و مبلغع قرارداد منعقده ماهانه برای کارکنان قرارداد کار معین (مشخص) و کارکنان طرح خدمت پزشکان و پیرایزشکان در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نسبت مدت کارکرد نباید از پنجاه و شش میلیون ریال کمتر باشد.

 

تفاوت تطبیق موضوع ماده (۷۸) قانون مدیریت خدمات کشوری در حکم حقوق، بدون تغییر باقی می‌ماند.

 

 

اخبار مرتبط:
حمله کیهان به اظهارات پزشکیان درباره ماراتن کیش: باید به رئیس‌جمهور یادآور شد که مقابله جدی با این پدیده و برخورد با قانون‌شکنان وظیفه نظام است
حمله کیهان به اظهارات پزشکیان درباره ماراتن کیش: باید به رئیس‌جمهور یادآور شد که مقابله جدی با این پدیده و برخورد با قانون‌شکنان وظیفه نظام است

روزنامه کیهان نوشت: ماراتن کیش باعث نارضایتی مردم شده و رضایت آن‌ها در مقابله با این پدیده زشت و پلید است. بنابراین باید با این اقدام برخورد جدی شود. آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور کشور، در جلسه هیئت دولت فرمودند: «نباید بی‌جهت برای مردم محدودیت ایجاد کرد یا آنها را تحت فشار گذاشت، هر اقدامی که باعث نارضایتی مردم شود، کمک به دشمن است.» با احترام به جناب رئیس‌جمهور باید یادآور شد که ماراتن کیش نقض آشکار باورهای دینی و قوانین جاری بوده و اعتراض مردم به حق است. مقابله جدی با این پدیده و برخورد با قانون‌شکنان وظیفه نظام است.

وزیر آموزش و پرورش: یازدهم تا هفدهم دی‌ماه امتحانی برگزار نشود
وزیر آموزش و پرورش: یازدهم تا هفدهم دی‌ماه امتحانی برگزار نشود

وزیر آموزش و پرورش موضوع اعتکاف را یک مسئله مهم تربیتی خواند و اظهار کرد: در ایام یازدهم تا هفدهم دی ماه امتحانی برگزار نشود تا دانش‌آموزان از این فرصت ارزشمند محروم نشوند.

حمله روزنامه اصولگرا به نماینده تندرو مجلس: از سردار سلیمانی خرج می کنید و به سیره اخلاقی او بی توجه‌اید
حمله روزنامه اصولگرا به نماینده تندرو مجلس: از سردار سلیمانی خرج می کنید و به سیره اخلاقی او بی توجه‌اید

اظهارات تند و کم‌سابقه امیرحسین ثابتی، نماینده تهران، علیه سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه تهران بار دیگر بحثی جدی را درباره مسئولیت‌پذیری سیاسی زنده کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است