کد خبر : 180166
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ - 01:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیسی در سرزمینی که ۷۰ سال با خدا مبارزه کرد، نماز خواند

رئیسی در سرزمینی که ۷۰ سال با خدا مبارزه کرد، نماز خواند

به گزارش مدارا،علی مطهری، نماینده ادوار مجلس، در حساب توییتر خود نوشت: «نماز خواندن آقای رئیسی در کرملین این پیام را دارد که دین و مذهب، مردنی نیست بلکه نیاز فطری بشر است. امروز در قلب سرزمینی که ۷۰ سال با خدا و دین مبارزه کردند و نام بردن از آن جرم بود نماز خوانده می شود.»

اخبار مرتبط:
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان ازاستمرار پایش دقیق نقاط حساس برای شناسایی احتمالی پشه ناقل تب دِنگی خبر دادوگفت:تاکنون موردی از ابتلا یا وجود این پشه مشاهده نشده است.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی اعلام کرد از دوشنبه تا چهارشنبه شاخص آلودگی در شرایط قرمز قرار می‌گیرد.

پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد
پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد

فرمانده انتظامی اردستان از کشف دو دستگاه گنج یاب به ارزش ۱۵ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است