کد خبر : 180133
انتشار : ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ - 09:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

گرد و غبار شدید بم را به تعطیلی کشید

گرد و غبار شدید بم را به تعطیلی کشید

به گزارش مدارا، هادی شهسوار پور اظهارداشت: شاخص آلودگی هوا امروز در بم وضعیت بسیار خطرناکی دارد و به همین دلیل و طبق تصمیم کارگروه شهرستانی همه مراکز دولتی و اداری به جز مراکز امدادی، درمانی و انتظامی که خدمات ضروری به مردم ارائه می‌دهند تعطیل می‌باشد.

وی همچنین از تعطیلی مدارس و پیگیری آموزش در فضای مجازی خبر داد و گفت: همه مقاطع تحصیلی در مناطق مختلف شهرستان امروز حضور فیزیکی در مدارس ندارند.

فرماندار بم از مردم خواست در خانه‌ها بمانند و کمترین میزان فعالیت فیزیکی داشته باشند و در این زمینه به گروه‌های خطر از جمله کودکان، بیماران قبلی و تنفسی و سالمندان هشدار داد.

وی شاخص آلودگی شهر بم را ۵۰۰ و بسیار خطرناک عنوان کرد و ادامه داد: گرد و غبار و طوفان شدید که از دیروز در شرق کرمان آغاز شده همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد

نماینده مجلس گفت: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی به دلیل افزایش نرخ ارز را ندارد.

عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده
عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده

عضو شورای شهر تهران: منابع مالی پروژه‌ها صرف «حکمرانی نمایشی» و تبلیغات شخصی می‌شود.

عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد
عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر همواره در تمامی حوادث و بحران‌ها یک حضور ایثارگرانه، فراگیر و همه جانبه دارد، بر ضرورت توسعه آموزش و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، افزایش تعامل و همکاری جهانی جمعیت هلال‌احمر با نهادهای بین‌المللی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای مقابله با بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است