کد خبر : 180073
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - 15:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همایش اجماع بر منافع ملی در مذاکرات وین

همایش اجماع بر منافع ملی در مذاکرات وین

به گزارش مدارا، مصطفی کواکبیان طی گفت‌وگویی با اشاره به ضرورت پشتیبانی از منافع ملی و تیم مذاکره‌کننده در وین از سوی احزاب کشور گفت: با تصویب شورای مرکزی خانه احزاب ایران پس از همایش قبلی که از سوی کمیته روابط بین‌الملل این خانه برگزار شد، مقرر گردید همایش «اجماع بر منافع ملی در مذاکرات وین» با مشارکت دبیران کل احزاب، مسئولان وزارت کشور و خبرنگاران رسانه‌ها در سالن وزارت کشور روز پنجشنبه۳۰/۱۰/۱۴۰۰ از ساعت ۹ الی ۱۲ برگزار شود.

رئیس کمیته روابط بین‌الملل خانه احزاب افزود: قرار است علاوه بر سخنرانی مسئولان وزارت کشور از سه فراکسیون اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقلین مجموعا ۹ نفر (از هر فراکسیون ۳ نفر) دیدگاه‌های خویش درباره مذاکرات جاری وین را ارائه نموده و در پایان جمع‌بندی از مواضع مشترک احزاب کشور مطرح شود.

رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی در مجلس دهم با تاکید بر اینکه همه دولت‌ها موظف‌اند در چارچوب منافع ملی ایران عمل کنند، در پایان اظهار داشت: احزاب کشور به عنوان حلقه‌های وصل میان مردم و حاکمیت و اجزای مهم جامعه مدنی نباید در مورد مهم‌ترین مسائل موثر در سرنوشت و اقتصاد کشور بی‌تفاوت باشند و همایش ۳۰ دی‌ماه بیانگر واکنش نسبت به این موضوع از سوی احزاب کشور است.

اخبار مرتبط:
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود

شهردار اصفهان گفت: بودجه سال ۱۴۰۵ پس از بررسی در کمیسیون‌های تخصصی و تصویب در تلفیق، فردا در جلسه علنی شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد
جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به میزبانی اصفهان آغاز شد.

تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت
تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدوم شدن ۸ نفر در پی وقوع یک حادثه رانندگی در اتوبان ذوب‌آهن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است