کد خبر : 180073
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ - 15:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همایش اجماع بر منافع ملی در مذاکرات وین

همایش اجماع بر منافع ملی در مذاکرات وین

به گزارش مدارا، مصطفی کواکبیان طی گفت‌وگویی با اشاره به ضرورت پشتیبانی از منافع ملی و تیم مذاکره‌کننده در وین از سوی احزاب کشور گفت: با تصویب شورای مرکزی خانه احزاب ایران پس از همایش قبلی که از سوی کمیته روابط بین‌الملل این خانه برگزار شد، مقرر گردید همایش «اجماع بر منافع ملی در مذاکرات وین» با مشارکت دبیران کل احزاب، مسئولان وزارت کشور و خبرنگاران رسانه‌ها در سالن وزارت کشور روز پنجشنبه۳۰/۱۰/۱۴۰۰ از ساعت ۹ الی ۱۲ برگزار شود.

رئیس کمیته روابط بین‌الملل خانه احزاب افزود: قرار است علاوه بر سخنرانی مسئولان وزارت کشور از سه فراکسیون اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقلین مجموعا ۹ نفر (از هر فراکسیون ۳ نفر) دیدگاه‌های خویش درباره مذاکرات جاری وین را ارائه نموده و در پایان جمع‌بندی از مواضع مشترک احزاب کشور مطرح شود.

رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی در مجلس دهم با تاکید بر اینکه همه دولت‌ها موظف‌اند در چارچوب منافع ملی ایران عمل کنند، در پایان اظهار داشت: احزاب کشور به عنوان حلقه‌های وصل میان مردم و حاکمیت و اجزای مهم جامعه مدنی نباید در مورد مهم‌ترین مسائل موثر در سرنوشت و اقتصاد کشور بی‌تفاوت باشند و همایش ۳۰ دی‌ماه بیانگر واکنش نسبت به این موضوع از سوی احزاب کشور است.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است