کد خبر : 179662
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۰ - 14:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مراحل استیضاح وزیر بهداشت طی نشده است

مراحل استیضاح وزیر بهداشت طی نشده است

به گزارش مدارا، قاسم جعفری  با اشاره به تصویب کلیات بودجه در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: کلیات بودجه علاوه بر آن که در سایه همراهی همدلانه دولت و مجلس تصویب شد، پیام امید و آرامش و ان شاء الله گشایش را به جامعه مخابره کرد.

وی ادامه داد: رای مثبت نمایندگان مجلس به کلیات بودجه نشان داد با همکاری و تلاش جمعی می‌شود گره‌های سخت را گشود و راه های صعب را طی کرد.

وی در ادامه درباره مباحث مرتبط به موضوع استیضاح وزیر بهداشت، اظهار داشت: برخی از نمایندگان سوالاتی از وزیر بهداشت داشتند، البته برای استیضاح یک وزیر باید مسیری طی  شود که تاکنون برای وزیر بهداشت مراحلی ثبت و طی نشده است.

معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری ادامه داد: قبل از استیضاح مراحلی مانند سئوال و تذکر پیش‌بینی شده است که تاکنون سئوالی از وزیر بهداشت در صحن علنی مجلس مطرح نشده است.

وی گفت: آقای محسنی بندپی نماینده تهران در مجلس هم در اظهارات خود مطالب و مسموعات خود را بیان کرده و از استیضاح دفاع نکرده است.

جعفری اظهار داشت: عملکرد وزارت بهداشت در کنترل بیماری کرونا و سامان‌دهی به بخش واکسیناسیون عملکرد موفق دولت در وزارت‌خانه بوده است که مورد اذعان و تأیید همگان است.

وی افزود: البته بنای ما بر آن است در سایه گفتمان توام با تفاهم خواسته‌های قانونی نمایندگان محترم پیگیری شود. خواهان آن نیستیم که مجلس و دولت به طور مستعجل برای اموری مانند استیضاح هزینه پپردازند چرا که  از نظر ما  اغلب مشکلات با درایت قابل برطرف شدن است، بخصوص آنکه دولت و مجلس نشان داده اند ضمن وجود بحث های کارشناسی ، در ارائه خدمت به مردم همدل و همگام هستند.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تقویت الگوهای گرم تابستانه و مخاطرات ناشی از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما طی هفته پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد
تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.

افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود
افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌گذاری نان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است