کد خبر : 179589
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ - 11:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لایحه بودجه ۱۴۰۱ تورم مضاعفی خلق می کند

لایحه بودجه ۱۴۰۱ تورم مضاعفی خلق می کند

به گزارش مدارا، محمدحسین فرهنگی در جلسه علنی امروز(یکشنبه)در مخالفت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: جایگزین مناسبی برای حذف ارز ترجیحی وجود ندارد و این یعنی فشار بر امنیت غذایی، تورم بیشتر و انواع دیگر مشکل‌ها.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از افزایش ۶۲ درصدی مالیات در لایحه بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: افزایش مالیات، تولید را متأثر خواهد کرد. بر خلاف شعارهای داده‌ شده، بر مالیات دهنده‌های سابق فشار وارد می شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس از افزایش ۱۰ درصدی حقوق‌ها انتقاد کرد و گفت: چرا به اسم بودجه انقباضی، مالیات ۶۰ درصد گران می‌شود اما حقوق‌ها ۱۰ درصد افزایش پیدا می‌کند، لایحه بودجه ۱۴۰۱ تورم مضاعفی خلق خواهد ‌کند.

فرهنگی با بیان اینکه ردیف بسیاری از پروژه‌ها حذف شده است، گفت: این بسته سیاستی باید به دولت برگردد و تجدید نظر شود. ردیف‌های مربوط به نفت در لایحه بودجه عملیاتی نیست و قابلیت اجرایی ندارد. خواهش بنده این است که دولت محترم لایحه را بازنگری کند چرا که این امکان در مجلس وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است