کد خبر : 179473
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۶ - 09:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نکونام جریمه شد

نکونام جریمه شد

به گزارش مدارا، با اعلام کمیته انضباطی در خصوص تخلف انتسابی به جواد نکونام، سرمربی تیم فولاد خوزستان مبنی بر نشر اکاذیب از طریق مصاحبه انتهای بازی با نساجی مازندران، با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده از جمله مفاد مصاحبه نامبرده، تخلف سرمربی تیم فولاد خوزستان محرز و مسلم تشخیص و مستند به ماده ۷۱ مقررات انضباطی و با رعایت ماده ۹۳ و ۹۴ این مقررات به مبلغ ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون، این رای قابل اجرا و قطعی است.

اخبار مرتبط:
بازرس کل استان به مشکلات و علل رسوب کالا در گمرک اصفهان رسیدگی کرد
بازرس کل استان به مشکلات و علل رسوب کالا در گمرک اصفهان رسیدگی کرد

ریاست منطقه ۶ بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان از گمرکات این استان بازدید و به مسائل و علل رسوب کالاها، اقلام متروکه و کالاهای وارداتی خطرناک رسیدگی کرد.

لزوم توجه خیران اصفهان به تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنائی
لزوم توجه خیران اصفهان به تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنائی

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان خواستار تغییر نگرش جامعه نسبت به افراد دارای معلولیت و مشارکت خیران برای تأمین تجهیزات مورد نیاز این مدارس شد.

۲۵ خودروی مسروقه در اصفهان کشف شد
۲۵ خودروی مسروقه در اصفهان کشف شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف ۲۵ دستگاه خودرو مسروقه در ۲ ماهه سال جاری توسط مأموران گشت ضربت پلیس آگاهی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است