کد خبر : 179463
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ - 17:05
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لباس های کودکی، دستمایه خیالپردازی جلیلی

لباس های کودکی، دستمایه خیالپردازی جلیلی

به گزارش مدارا، محمدتقی جلیلی، نقاش معاصر کشورمان که دهها نمایشگاه داخلی و خارجی را در کارنامه خود دارد، مجموعه ای از ۱۶ تابلوی نقاشی خود را با عنوان «سرتاسر» به نمایش خواهد گذاشت.
جلیلی در این مجموعه با استفاده از لباسهای فرزندش وارد دنیای کودکی شده و آن‌را با خیال خود ترکیب کرده و آثاری را تحت عنوان «سرتاسر» خلق نموده است.
این نمایشگاه از روز هفدهم دیماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۷ تا ۲۱ در گالری گاما در خیابان پاسداران نبش گلستان دهم افتتاح شده و به مدت ۶ روز  به نمایش گذاشته می‌شود.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تقویت الگوهای گرم تابستانه و مخاطرات ناشی از افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما طی هفته پیش رو هشدار سطح زرد صادر کرد.

تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد
تیراندازی منجر به قتل در اصفهان؛ قاتل جوان ۲۹ ساله دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: متهمی که جوانی ۲۹ ساله را به قتل رسانده و متواری شده بود در کمتر از ۴۸ ساعت در عملیات مأموران انتظامی این فرماندهی دستگیر شد.

افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود
افزایش قیمت نان در اصفهان؛ نظارت‌ها تشدید می‌شود

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در پی افزایش قیمت نان در اصفهان،، امید شریفی، توضیحاتی ارائه داد و از تشدید نظارت‌ها بر قیمت‌گذاری نان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است