کد خبر : 179445
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۵ - 12:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ساعی رییس فدراسیون تکواندو شد

ساعی رییس فدراسیون تکواندو شد

به گزارش مدارا، مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک و به ریاست بنیامین شکوه‌فر، معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و در پایان هادی ساعی، با رای اعضای مجمع به عنوان رییس فدراسیون تکواندو انتخاب شد.

محمد جمشیدی، حسین حسین‌زاده دو کاندیدای دیگر این انتخابات بودند که پیش از آغاز مجمع انصراف دادند و سیروس رضایی نیز پس از انجام صحبت‌های خود به نفع پولادگر کناره‌گیری کرد تا پولادگر و ساعی دو کاندیدای نهایی انتخابات باشند.

در پایان رای‌گیری از اعضای مجمع، هادی ساعی با کسب ۲۹ رای از مجموع ۵۶ رای اعضای مجمع، به عنوان رییس فدراسیون تکواندو انتخاب شد.
پولادگر از سال ۱۳۷۹، ریاست فدراسیون تکواندو را بر عهده داشت.
پولادگر دیگر کاندیدای این انتخابات نیز صاحب ۲۷ رای شد.

بنیامین شکوه‌فر، معاون پارلمانی وزیر ورزش نیز از دادن رای خودداری کرد و گفت: از آن‌جا که وزارت ورزش نگاه بی‌طرف به انتخابات فدراسیون‌ها دارد از دادن رای خودداری می‌کنم. بنابراین تعداد اعضای مجمع ۵۶ نفر هستند.

ساعی در جریان رای‌گیری از رییس مجمع خواست، نیری دبیر این مجمع که صندلی او نزدیک جایگاه رای دهندگان بود، یک صندلی دورتر بنشیند که این کار انجام شد.

هم‌چنین پولادگر نیز به عنوان نایب رییس اتحادیه تکواندوی آسیا در این مجمع رای داد.

اخبار مرتبط:
آمادگی پدافندی تلفات حمله به سایت‌های هسته‌ای اصفهان را صفر کرد
آمادگی پدافندی تلفات حمله به سایت‌های هسته‌ای اصفهان را صفر کرد

مدیرکل پدافند غیرعامل اصفهان گفت: آمادگی‌ گسترده پدافند غیرعامل از جمله رزمایش پرتویی۱۴۰۳سبب شد حمله دشمن به سایت‌های هسته‌ای نطنز و اصفهان در جنگ اخیر هیچ تلفات انسانی نداشته باشد.

تاکسیدرمی‌های حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار اصفهان جمع آوری شد
تاکسیدرمی‌های حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار اصفهان جمع آوری شد

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست اصفهان از کشف و جمع‌آوری تاکسیدرمی‌ گونه‌های وحوش، اسلحه و ادوات شکار و مقدار گوشت بسته‌بندی‌شده‌ حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار خبرداد.

جمالی‌نژاد: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی باید از متن به عمل تبدیل شوند
جمالی‌نژاد: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی باید از متن به عمل تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: لازم است همه ظرفیت‌های علمی، تجاری و دانشگاهی استان در مسیر تبدیل تفاهم‌نامه‌های بین المللی به اقدام عملی به‌کار گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است