کد خبر : 179366
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ - 09:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تغییرات در شورای نظارت بر صداوسیما

تغییرات در شورای نظارت بر صداوسیما

به گزارش مدارا، در جلسه روز دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰ که با حضور نمایندگان قوای سه گانه در محل دبیرخانه شورای نظارت برگزار شد، رییس و نایب رییس شورا از سوی اعضا انتخاب شدند.

در این جلسه، محمدحسین صفار هرندی به عنوان رئیس و محمدجواد لاریجانی به عنوان نایب رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما انتخاب شدند.

محمدجواد لاریجانی و حجت‌الاسلام محمد مصدق به عنوان نمایندگان قوه قضائیه، محمدحسین صفار هرندی و محمدمهدی اسماعیلی به عنوان نمایندگان قوه مجریه و بیژن نوباوه وطن و سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی به عنوان نمایندگان قوه مقننه، اعضای شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما را تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد
مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان برای فصل جدید لیگ دسته یک کشور انتخاب شد.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است