کد خبر : 179018
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ - 03:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مالک استقلال و پرسپولیس تغییر کرد

مالک استقلال و پرسپولیس تغییر کرد

به گزارش مدارا، بر اساس نامه AFC به به باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، این دو باشگاه تا ساعت ۱۵:۲۹ (۲۳:۵۹ به وقت مالزی) روز دوشنبه فرصت دارند تا آخرین پاسخ‌های خود را درباره ابهامات کنفدارسیون فوتبال آسیا پیرامون مجوز حرفه‌ای ارائه کنند.

در همین ارتباط صبح امروز مالکیت باشگاه‌های استقلال به وزارت صمت و پرسپولیس به وزارت امور اقتصادی و دارایی واگذار شد تا مشکل مالکیت مشترک این دو باشگاه حل شود.

از طرف دیگر این دو باشگاه با استناد به ماده ۲۱۶ مکرر، اعتراض خود را درباره بدهی مالیاتی ارائه کردند و به همین خاطر وضعیت بدهی مالیاتی آنها به حالت تعویق درآمده است.

کاظم اولیایی عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا با تایید این خبر اظهار کرد: مشکل اساسی این باشگاه‌ها بدهی و مباحث مالی است. درست است که سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و گل‌گهر برخی بدهی‌ها را پرداخت کرده‌اند اما به موقع پرداخت نکرده‌اند، یعنی تا تاریخ ١٠ شهریور پرداخت نشده است. ما در همان ابتدا که مباحث حقوقی و مالی این باشگاه‌ها را بررسی کردیم، این موضوعات را تایید نکردیم تا چه رسد که به مراحل بعدی همچون بازدید از ورزشگاه‌ها برسیم. به همین خاطر می‌گویم مشکل اساسی این باشگاه‌ها داشتن بدهی است.

اخبار مرتبط:
پیشنهاد وام و خودرو به نمایندگان مجلس در ازای رای دادن به ریاستِ قالیباف
پیشنهاد وام و خودرو به نمایندگان مجلس در ازای رای دادن به ریاستِ قالیباف

هنوز دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم برگزار نشده اما سطح تنش‌ها بین برخی جریانات اصولگرا و قالیبافی‌ها درباره ریاست بالا گرفته است و صحبت از اتهامات جدید در میان است.کامران غضنفری که جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که اخیرا منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است.

عباس عبدی: مَرد‌ها فحاشی می‌کنند، اما زن‌ها را محروم می‌کنند
عباس عبدی: مَرد‌ها فحاشی می‌کنند، اما زن‌ها را محروم می‌کنند

عبدی نوشت: مردها فحاشی می‌کنند زنها را محروم می‌کنند. این خلاصه سیاستگذاری علیه زنان است. ‏خوب اگر جرات دارید مردان را محروم کنید.

فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند
فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند

رئیس کمیسیون نوآوری و تحول و بهره وری اتاق بازرگانی، درباره تلاش وزارت ارتباطات برای اجرا صد درصدی شبکه ملی اینترنت اظهار داشت: ما چیزی به نام زیرساخت ملی اینترنت را نیاز داریم و در ذات خود چیز بدی نیست. مشکل اینجاست که یک طرز فکر اشتباهی وجود دارد که عده‌ای معتقدند باید اینترنت جهانی را محدود کنیم. طبق اسناد مرکز ملی فضای مجازی گفته شده است که حدوداً پهنای باند داخلی ۷۰ درصد و خارجی ۳۰ درصد باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است