کد خبر : 178527
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ - 13:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عراق: نیازمند وارادت گاز از ایران

عراق: نیازمند وارادت گاز از ایران

به گزارش مدارا، احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که بعد از کاهش میزان صادرات گاز ایران به عراق که از پنجاه میلیون متر مکعب به هشت میلیون متر مکعب رسیده، قرار است هیات هایی از وزارت برق عراق به منظور رایزنی درخصوص افزایش میزان صادرات گاز به این کشور راهی تهران شوند.

وی تاکید کرد: مذاکرات با سفیر ایران در بغداد و وزارت نیرو ایران در خصوص افزایش واردات گاز از ایران  مستمر است.

سخنگوی برق عراق همچنین خاطرنشان کرد که عراق همچنان به گاز وارداتی نیاز دارد زیرا برنامه وزارت نفت عراق برای فراهم کردن کامل سوخت در داخل هنوز به پایان نرسیده است.

اخبار مرتبط:
معاون اجرایی پزشکیان: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند تا حدی که به امنیت ملی خدشه وارد نشود، هیچ برخورد امنیتی با معترضان صورت نگیرد
معاون اجرایی پزشکیان: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند تا حدی که به امنیت ملی خدشه وارد نشود، هیچ برخورد امنیتی با معترضان صورت نگیرد

قائم‌پناه گفت: امروز آقای پزشکیان دستور دادند تا حدی که به امنیت ملی خدشه وارد نشود، هیچ برخورد امنیتی با مردم معترض انجام نشود.

عراقچی: فعلا شرایط مذاکره با آمریکا فراهم نیست
عراقچی: فعلا شرایط مذاکره با آمریکا فراهم نیست

سید عباس عراقچی، وزیر خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: الان به علت سیاست‌های آمریکا، شرایط برای مذاکرات فراهم نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است