کد خبر : 178527
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ - 13:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عراق: نیازمند وارادت گاز از ایران

عراق: نیازمند وارادت گاز از ایران

به گزارش مدارا، احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که بعد از کاهش میزان صادرات گاز ایران به عراق که از پنجاه میلیون متر مکعب به هشت میلیون متر مکعب رسیده، قرار است هیات هایی از وزارت برق عراق به منظور رایزنی درخصوص افزایش میزان صادرات گاز به این کشور راهی تهران شوند.

وی تاکید کرد: مذاکرات با سفیر ایران در بغداد و وزارت نیرو ایران در خصوص افزایش واردات گاز از ایران  مستمر است.

سخنگوی برق عراق همچنین خاطرنشان کرد که عراق همچنان به گاز وارداتی نیاز دارد زیرا برنامه وزارت نفت عراق برای فراهم کردن کامل سوخت در داخل هنوز به پایان نرسیده است.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است