کد خبر : 178521
انتشار : ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ - 12:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ذوالنوری و امیرآبادی پست جدید گرفتند

ذوالنوری و امیرآبادی پست جدید گرفتند

به گزارش مدارا،  در جلسه علنی امروز مچلس شورای اسلامی با رأی نمایندگان دو نماینده شهر قم به عنوان نمایندگان ناظر در دو شورای استانی انتخاب شدند.

بر این اساس، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری با ۱۴۲ رأی از مجموع ۱۵۸ رأی مأخوذه به عنوان نماینده ناظر در شورای نظارت بر مدارس غیردولتی استان قم انتخاب شد.

نمایندگان همچنین با ۱۴۲ رأی از مجموع ۱۵۸ رأی احمد امیرآبادی‌فراهانی را به عنوان نماینده ناظر در شورای برنامه‌ریزی و اشتغال استان قم انتخاب کردند.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است