کد خبر : 178105
انتشار : 2021/11/30 - 20:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علت بازگشت طرح صیانت به مرکز پژوهش ها چیست؟

علت بازگشت طرح صیانت به مرکز پژوهش ها چیست؟

به گزارش مدارا،حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس درباره دلایل برگشت طرح صیانت از اینترنت به مرکز پژوهش ها به صدا و سیما گفت: طرح صیانت ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد برای همین همه ابعاد آن باید دقیق‌تر و کارشناسانه‌تر بررسی شود.

سلیمی با بیان این که این طرح مستقیم و غیر مستقیم در کسب و کار ده‌ها هزار نفر تاثیر دارد گفت: بر این اساس کمیسیون تصمیم گرفت طرح را برای بررسی دقیق‌تر به مرکز پژوهش‌ها برگرداند.

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن تکذیب خبر  کنار گذاشته شدن طرح صیانت از اینترنت گفت: ما الان با فضای مجازی رسمی و غیر رسمی در کشور مواجه هستیم و رسانه‌های غیر رسمی الان مدیریت بخش عمده‌ای از فضا را در اختیار دارند که می‌خواهیم این‌ها هم بر اساس قانون فعالیت کنند.

اخبار مرتبط:
محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت
محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت

محمد یاراحمدی، از گویندگان و دوبلورهای قدیمی کشور، شامگاه دوم مرداد ۱۴۰۵ پس از دوره‌ای بیماری درگذشت.

جسد زن جوان در مزرعه متروکه فشافویه کشف شد
جسد زن جوان در مزرعه متروکه فشافویه کشف شد

کشف جسد زنی جوان که درون پتو پیچیده شده بود، صبح جمعه در یکی از مزارع متروکه فشافویه، پرونده‌ای جنایی را پیش روی کارآگاهان قرار داد.

ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد

خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است