کد خبر : 177945
انتشار : 2021/11/27 - 22:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سیدابراهیم رئیسی وارد عشق آباد شد

سیدابراهیم رئیسی وارد عشق آباد شد

به گزارش مدارا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیات عالی‌رتبه همراه، شنبه شب با استقبال رسمی قربان قلی بردی محمدف رییس جمهور ترکمنستان وارد فرودگاه عشق آباد شد و در بدو ورود توسط مقامات ارشد دولت ترکمنستان مورد استقبال قرار گرفتند.

پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، یکشنبه هفتم آذر ماه به میزبانی ترکمنستان برگزار می‌شود و این کشور ریاست دوره‌ای اکو را عهده دار خواهد بود.

 رییس جمهوری در جریان این سفر، قرار است فردا (یکشنبه) با شرکت و سخنرانی در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، مواضع و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران در زمینه تقویت مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی و افزایش سطح همکاری‌ها و تبادلات اقتصادی کشورهای عضو سازمان اکو را تشریح و تبیین کند.

رئیسی همچنین در این سفر در دیدار با همتایان شرکت ‌کننده در اجلاس، راه‌های توسعه و تعمیق روابط دوجانبه را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

دیدار با ایرانیان مقیم ترکمنستان، تجار ایرانی و شرکت‌کنندگان در اجلاس اکو از دیگر برنامه های سفر رییس جمهوری است.

جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان و جمهوری آذربایجان، ۱۰ عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو را تشکیل می‌دهند. ‌

اخبار مرتبط:
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد

طبق اعلام این نهاد پولی، این اقدامات در پی وقوع تخلفات ناشی از عدم پایبندی شعب مذکور به مقررات، قوانین و تصمیمات نظارتی لازم‌الاجرا در امارات متحده عربی صورت گرفته است.

اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟
اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟

سیدرضا نریمانی،مداح اصولگرا، با اشاره به سفر مسئولان ایرانی به نیویورک برای اجلاس بین‌المللی سازمان ملل نوشت: واقعاً متوجه نمی‌شم برای چی مسئولین ما رفتن نیویورک؟ حالا رفتن، چرا باید با قاتلین امام و رهبرمون دیدار کنن؟ چی شد؟ نکنه یادمون رفت؟

کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند
کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند

دولت کانادا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را علیه چند شخص و نهاد ایرانی اعمال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است