کد خبر : 177683
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۹ - 17:05
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ماجرای جنجالی «عزل منی»جرم است چه بود؟

ماجرای جنجالی «عزل منی»جرم است چه بود؟

به گزارش مدارا، پیگیری‌ها نشان داد که چنین نقل قولی از خزعلی، معاون امور زنان ریئس جمهور نه در سایت و نه در حساب‌های رسمی شبکه‌های اجتماعی تسنیم منتشر نشده است. شکل، فرم و فونت این تصویر نیز متفاوت از گرافیک این خبرگزاری است.

ماجرای جنجالی «عزل منی» چه بود؟

در همین رابطه صدرا محقق، روزنامه‌نگار  در توئیتر خود نوشت:  «خبر «عزل منی» ساختگی و اصطلاحا فیک‌نیوز است. مشابهش قبلا هم ساخته شده، مثل این سه مورد که تصویرشان را گذاشتم و البته خیلی‌ها هم باور کردند.»

اخبار مرتبط:
ماینرهای ۸ میلیاردی از یک منزل در اصفهان جمع‌آوری شد
ماینرهای ۸ میلیاردی از یک منزل در اصفهان جمع‌آوری شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف چهار دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش هشت میلیارد ریال در یک منزل مسکونی و تشکیل پرونده برای فرد متخلف خبر داد.

کشف باند آدم‌ربایان مسلح در اصفهان؛۲۵۰۰ میلیارد مطالبه کردند
کشف باند آدم‌ربایان مسلح در اصفهان؛۲۵۰۰ میلیارد مطالبه کردند

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان، از دستگیری باند سه‌نفره آدم‌ربایان مسلح خبر داد و گفت: اعضای این گروه با جا زدن خود به‌عنوان مأموران رسمی، یک جوان ۲۴ ساله را ربودند.

مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا فعال است
مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا فعال است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا فعال است و بنا بر اعلام هواشناسی سامانه بارشی در استان فعال خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است