کد خبر : 177329
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ - 08:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سردار آزمون رکورد علی دایی را می شکند؟

سردار آزمون رکورد علی دایی را می شکند؟

به گزارش مدارا، در مجموع ۲۹ بازی گذشته تیم‌های ملی فوتبال ایران و سوریه ملی پوشان کشورمان تاکنون ۴۷ بار دروازه تیم سوریه را باز کرده اند.  در جمع بازیکنانی که موفق به گشودن دروازه سوریه شدند علی دایی مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان با ۴ گل زده مقابل این تیم در صدر جدول گلزنان ایران به سوریه قرار دارد. پس از این بازیکن مهدی طارمی، سردار آزمون، جواد نکونام، آرش برهانی، علی کریمی و حمید علیدوستی هریک با ۳ گل زده پشت‌سر علی دایی قرار دارند.

با توجه به غیبت مهدی طارمی در دیدار پیش رو مقابل سوریه، سردار آزمون این بخت را دارد که با گلزنی مقابل این حریف ضمن بالا بردن تعداد گلهای ملی خودش با ۴ گل زده به سوریه کنار علی دایی بایستد و یا با به ثمر رساندن ۲ گل، عنوان بهترین گلزن ایران به سوریه را به خود اختصاص بدهد.
در این جدول بازیکنانی همچون: علیرضا جهانبخش، غلامرضا رضایی، علیرضا واحدی نیکبخت و محمد نصرتی هر یک با دو گل و نفراتی مانند: کریم انصاری فرد، محمدحسین کنعانی‌زادگان، اللهیار صیادمنش، کیانوش رحمتی، محسن خلیلی، فرهاد مجیدی، جلال کاملی‌مفرد، سهراب بختیاری‌زاده، مهدی هاشمی‌نسب، رضا شاهرودی، علیرضا منصوریان، حمید درخشان، علی‌اصغر مدیرروستا، کریم باوی، ناصر محمدخانی، علی پروین و اکبر کارگرجم هر کدام با یک گل زده دیگر گلزنان تاریخ فوتبال کشورمان مقابل سوریه را تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط:
این پیرمرد از دست کلثوم‌ اکبری جان سالم به در برد؛ زن قاتل سریالی اعدام می‌شود؟
این پیرمرد از دست کلثوم‌ اکبری جان سالم به در برد؛ زن قاتل سریالی اعدام می‌شود؟

طی روزهای اخیر اخباری درباره اجرای حکم اعدام «کلثوم اکبری» قاتل سریالی مردان مازندرانی در فضای مجازی منتشر شده که صحت نداشته است.

لاریجانی وارد ریاض شد؛ دیدار با وزیر دفاع عربستان در دستور کار است
لاریجانی وارد ریاض شد؛ دیدار با وزیر دفاع عربستان در دستور کار است

سفر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بع عربستان در ادامه و در چارچوب‌ سفر خالد بن سلمان وزیر دفاع عربستان سعودی به تهران در فروردین ۱۴۰۴ انجام می شود.

بهشتی‌پور: مسائل مربوط به جزایر سه‌گانه یکی از محورهای گفت وگوی علی لاریجانی با عربستان است
بهشتی‌پور: مسائل مربوط به جزایر سه‌گانه یکی از محورهای گفت وگوی علی لاریجانی با عربستان است

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: یکی از محورهای مهم مذاکرات آقای لاریجانی با طرف عربستانی، مسئله لبنان و لزوم تغییر مسیر عربستان خواهد بود. زیرا این مسیر نه تنها به نفع کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی نیست، بلکه به نفع خود عربستان هم نیست، چون این مسیر موقعیت اسرائیل را در برابر کشورهای منطقه تقویت می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است