کد خبر : 177293
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ - 17:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سینا استوی، مدیرعامل صرافی کریپتولند آزاد شد

سینا استوی، مدیرعامل صرافی کریپتولند آزاد شد

به گزارش مدارا، در توضیح این خبر می‌خوانیم:

* روز گذشته کانال‌های تلگرامی سینا استوی پیامی صوتی‌ از او منتشر کردند که او در این پیام ادعا کرده آزاد شده و به زودی صرافی کریپتولند و ارز دیجیتال بریج را راه‌اندازی می‌کند.

* سینا استوی، مدیر عامل صرافی کریپتولند در پیام‌های صوتی‌ای که در کانال‌های تلگرامی خود منتشر کرده ادعا کرده است که آزاد شده و در حال توسعه زیرساخت صرافی کریپتولند برای پرداخت دارایی کاربران است.

* این خبر در حالی است که ۸۰ درصد کاربران کریپتولند هنوز دارایی خود را دریافت نکردند و تجمعات اعتراضی زیادی در ۶ ماه گذشته برای بازپس‌گیری دارایی خود برگزار کردند. همچنین مقامات بارها برای برگرداندن پول کاربران وعده دادند اما هیچ کدام از وعده‌ها محقق نشد.

حسن فتحی‌بادی، وکیل سینا استوی آزادی استوی را تایید کرد و گفت:

* در مقوله صرافی کریپتولند و ارز دیجیتال BRG جرمی اتفاق نیفتاده است.

* او وعده دارد کاربران کریپتولند نباید نگران چیزی باشند و تا یک هفته آینده کاربران به دارایی‌های خود در صرافی دسترسی پیدا می‌کنند و ما تا حد توان قصد جبران زیان کاربران را داریم.

استوی در پیام‌های صوتی منتشر کرده در کانال‌های تلگرامی خود ادعا کرده در چند روز آینده یک لایو اینستاگرامی برگزار و به سئوالات کاربران پاسخ می‌دهد.

او همچنین ادعا کرده که کاربران قدیمی می‌توانند برای جبران ضرر دو ماه بدون کارمزد از خدمات صرافی استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست

رهبر انقلاب اسلامی درباره ادعاها پیرامون ارسال پیام از سوی ایران از طریق ولیعهد سعودی برای آمریکا گفتند: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا دروغ محض است. دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت
تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با استمرار شرایط اضطرار آلودگی هوا در اصفهان، دستگاه‌های اجرایی نظارت بر منابع آلاینده را افزایش دادند که نتیجه آن پلمب سه کارگاه غیراستاندارد و صدور چندین اخطار برای واحدهای متخلف بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است