کد خبر : 177234
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۱ - 12:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت الله جنتی درگذشت یک مبارز در کشور بوسنی را تسلیت گفت

آیت الله جنتی درگذشت یک مبارز در کشور بوسنی را تسلیت گفت

به گزارش مدارا، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری طی پیامی درگذشت آقای حسن چنگیج یکی از باسابقه‌ترین مبارزان بوسنیایی و رئیس پیشین مجمع عالی جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

جناب آقای باقر عزت بگوویچ دامت توفیقاته

رئیس محترم حزب اقدام دمکراتیک

درگذشت برادر مجاهد و مقاوم جناب آقای حسن چنگیچ موجب تاسف و تالم اینجانب و دوستان ایشان در محور مقاومت گردید.

این مسلمان شجاع و وطن پرست، عمر خود را در مسیر مبارزه برای میهن و ملت خود وقف کرد و در کنار رهبر فقید مسلمانان بوسنی و هرزگوین، مرحوم علی عزت بگوویچ نقشی مهم در دفاع از مردم و تمامیت ارضی کشور خود ایفا نمود.

مرحوم حسن چنگیچ اگرچه بخاطر تلاش های بی وقفه خود در دوره دفاع از کشور و مردم بوسنی و هرزگوین از سوی آمریکا جنایتکار تحت تحریم قرار گرفت و با محدودیت‌هایی بین‌المللی مواجه بود، لکن در طول عمر پربرکت خود لحظه ای در دفاع از آرمان مسلمانان بوسنی و هرزگوین و اعتلای جهان اسلام دریغ نورزید و تسلیم نشد.

اینجانب درگذشت این مجاهد نستوه و خستگی ناپذیر را به خانواده معظم ایشان، ملت بوسنی و هرزگوین و همه آزادگان جهان تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر خواستارم.

احمد جنتی

دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری»

بنا بر این گزارش، آیت الله جنتی در اوایل دهه هفتاد نماینده رهبر انقلاب اسلامی در امور بالکان بود.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است