کد خبر : 177234
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۱ - 12:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت الله جنتی درگذشت یک مبارز در کشور بوسنی را تسلیت گفت

آیت الله جنتی درگذشت یک مبارز در کشور بوسنی را تسلیت گفت

به گزارش مدارا، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری طی پیامی درگذشت آقای حسن چنگیج یکی از باسابقه‌ترین مبارزان بوسنیایی و رئیس پیشین مجمع عالی جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوین را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

جناب آقای باقر عزت بگوویچ دامت توفیقاته

رئیس محترم حزب اقدام دمکراتیک

درگذشت برادر مجاهد و مقاوم جناب آقای حسن چنگیچ موجب تاسف و تالم اینجانب و دوستان ایشان در محور مقاومت گردید.

این مسلمان شجاع و وطن پرست، عمر خود را در مسیر مبارزه برای میهن و ملت خود وقف کرد و در کنار رهبر فقید مسلمانان بوسنی و هرزگوین، مرحوم علی عزت بگوویچ نقشی مهم در دفاع از مردم و تمامیت ارضی کشور خود ایفا نمود.

مرحوم حسن چنگیچ اگرچه بخاطر تلاش های بی وقفه خود در دوره دفاع از کشور و مردم بوسنی و هرزگوین از سوی آمریکا جنایتکار تحت تحریم قرار گرفت و با محدودیت‌هایی بین‌المللی مواجه بود، لکن در طول عمر پربرکت خود لحظه ای در دفاع از آرمان مسلمانان بوسنی و هرزگوین و اعتلای جهان اسلام دریغ نورزید و تسلیم نشد.

اینجانب درگذشت این مجاهد نستوه و خستگی ناپذیر را به خانواده معظم ایشان، ملت بوسنی و هرزگوین و همه آزادگان جهان تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر خواستارم.

احمد جنتی

دبیر شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری»

بنا بر این گزارش، آیت الله جنتی در اوایل دهه هفتاد نماینده رهبر انقلاب اسلامی در امور بالکان بود.

اخبار مرتبط:
خروج نفت از کشور الزاماً به‌معنای فروش نیست
خروج نفت از کشور الزاماً به‌معنای فروش نیست

تنها یک هفته پس از اینکه وزیر نفت اعلام کرد وضعیت فروش نفت بهتر از گذشته شده، نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس این ادعای وزیر را با ارائه آمار و ارقام تکذیب کرد و گفت: در بودجه امسال برای واگذاری دارایی های سرمایه ای که عمده آن درآمدهای نفتی است؛ ۹۳۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد بنابراین در شش ماه اول باید ۴۷۴ هزار میلیارد از این مبلغ وصول می‌شد اما آنچه که در ۶ ماه اول امسال وصول شده ۱۵۱ هزار میلیارد بوده یعنی فقط ۳۲ درصد آن وصول شده است.

افزایش ۶۷ درصدی مصرف گاز بخش خانگی در پایتخت
افزایش ۶۷ درصدی مصرف گاز بخش خانگی در پایتخت

سخنگوی شرکت گاز استان تهران از مصرف بیش از ۵۷ میلیون مترمکعب گاز در ۲۴ ساعت گذشته در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء استان با رشد ۶۷ درصدی نسبت به روز مشابه در هفته گذشته خبر داد.

ثابتی مدعی شد‌‌؛ درخواست ۵۰ میلیارد تومانی شینا انصاری برای سفر کاری به برزیل
ثابتی مدعی شد‌‌؛ درخواست ۵۰ میلیارد تومانی شینا انصاری برای سفر کاری به برزیل

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: رئیس سازمان محیط زیست برای سفر کاری به برزیل، درخواست ۵۰ میلیارد تومان پول کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است