کد خبر : 176969
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - 09:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش

آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش

به گزارش مدارا، دریادار سید محمود موسوی در توضیح برخی جزییات مراحل شناسایی، اطلاعاتی و رزمی این رزمایش گفت: عملیات جمع‌آوری اطلاعات الکترونیکی و سیگنالی و ضد الکترونیکی نیروهای مهاجم با استفاده از سامانه‌های شنود و جهت یاب یگان‌های تاکتیکی و ساحلی، با انواع پهپادهای شناسایی ایرانی ابابیل ۳، یسیر، صادق، مهاجر۴ و سیمرغ و انواع هواپیماهای شناسایی شامل P۳F، RF۴ و بویینگ۷۰۷ با موفقیت اجرا شد.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار۱۴۰۰ ارتش پایداری ارتباطات در فضای مطلق جنگ الکترونیک را از جمله نقاط قوت این رزمایش دانست و افزود: رصد و پایش حریم هوایی کشور و منطقه عمومی رزمایش در پهنه آبی جنوب کشور توسط نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین اجرای آتش توسط سامانه‌های پدافندی برای مقابله با اهداف متخاصم و همچنین اجرای عملیات گشت هوایی توسط خلبانان تیزپرواز و پهپادهای نیروی هوایی ارتش، بخش دیگری از سناریوها است که در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش تمرین خواهد شد.

دریادار موسوی، برقراری امنیت در منطقه غرب آسیا را با تکیه بر توان و اتحاد کشورهای منطقه عملی دانست و گفت: پیام رزمایش مشترک ذوالفقار ارتش به کشورهای منطقه، آمادگی برای برقراری صلح و دوستی با تکیه بر ظرفیت‌های درون منطقه‌ای است، چراکه تاریخ ثابت کرده سایر کشورهای فرامنطقه‌ای، بازیگرانی جنگ طلب و ناامن کننده بوده‌اند و جز ناامنی، جنگ و اشغال ارمغان دیگری برای منطقه غرب آسیا نداشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همه مراحل این رزمایش توسط کارشناسان خبره ستادکل نیروهای مسلح، قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) و ارتش جمهوری اسلامی ایران، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
زیدآبادی: وقتی با مسئولان گفت‌و‌گو می‌کنیم درمی‌یابیم که گویی در جهانی دیگر به سر می‌برند / کشور در وضعیت تعلیق و بلاتکلیفی است
زیدآبادی: وقتی با مسئولان گفت‌و‌گو می‌کنیم درمی‌یابیم که گویی در جهانی دیگر به سر می‌برند / کشور در وضعیت تعلیق و بلاتکلیفی است

احمد زیدآبادی با انتقاد از روندهای حاکم بر ساختار تصمیم‌گیری در کشور گفت: مدت‌هاست امکان تصمیم‌گیری واقعی از مجموعه قوا گرفته شده و خروجی این وضعیت، صدور تصمیم‌هایی است که اساساً قابلیت اجرا ندارند و کشور را در حالت تعلیق نگه داشته‌اند.

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان با غیبت در اجلاس تهران، به وزارت خارجه ایران بی اعتنایی کرد/ آیا زمان آن نیست که دولتمردان طرف مردم افغانستان را بگیرند؟
روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان با غیبت در اجلاس تهران، به وزارت خارجه ایران بی اعتنایی کرد/ آیا زمان آن نیست که دولتمردان طرف مردم افغانستان را بگیرند؟

برگزاری اجلاس کشور‌های همسایه افغانستان در تهران با شرکت پاکستان، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان، چین و روسیه، چند واقعیت را به سکانداران سیاست خارجی کشورمان گوشزد کرد.

روزنامه اصولگرا: آقای خیابانی! دیده شدن به چه قیمت؟ / خودت هم از پله‌های نردبان همین فوتبال بالا رفته‌ای
روزنامه اصولگرا: آقای خیابانی! دیده شدن به چه قیمت؟ / خودت هم از پله‌های نردبان همین فوتبال بالا رفته‌ای

رسانه ملی جای بروز احساسات شخصی نیست، اما اتفاقات اخیر نشان داد خیلی‌ها به این مهم پاینبد نیستند و تمام دلخوری‌ها و ناراحتی‌های شخصی خود را در قالب کلمات و جملات بیان می‌کنند، بی‌آنکه متوجه تأثیر آن بر احساسات جامعه باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است