کد خبر : 176969
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - 09:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش

آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش

به گزارش مدارا، دریادار سید محمود موسوی در توضیح برخی جزییات مراحل شناسایی، اطلاعاتی و رزمی این رزمایش گفت: عملیات جمع‌آوری اطلاعات الکترونیکی و سیگنالی و ضد الکترونیکی نیروهای مهاجم با استفاده از سامانه‌های شنود و جهت یاب یگان‌های تاکتیکی و ساحلی، با انواع پهپادهای شناسایی ایرانی ابابیل ۳، یسیر، صادق، مهاجر۴ و سیمرغ و انواع هواپیماهای شناسایی شامل P۳F، RF۴ و بویینگ۷۰۷ با موفقیت اجرا شد.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار۱۴۰۰ ارتش پایداری ارتباطات در فضای مطلق جنگ الکترونیک را از جمله نقاط قوت این رزمایش دانست و افزود: رصد و پایش حریم هوایی کشور و منطقه عمومی رزمایش در پهنه آبی جنوب کشور توسط نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین اجرای آتش توسط سامانه‌های پدافندی برای مقابله با اهداف متخاصم و همچنین اجرای عملیات گشت هوایی توسط خلبانان تیزپرواز و پهپادهای نیروی هوایی ارتش، بخش دیگری از سناریوها است که در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش تمرین خواهد شد.

دریادار موسوی، برقراری امنیت در منطقه غرب آسیا را با تکیه بر توان و اتحاد کشورهای منطقه عملی دانست و گفت: پیام رزمایش مشترک ذوالفقار ارتش به کشورهای منطقه، آمادگی برای برقراری صلح و دوستی با تکیه بر ظرفیت‌های درون منطقه‌ای است، چراکه تاریخ ثابت کرده سایر کشورهای فرامنطقه‌ای، بازیگرانی جنگ طلب و ناامن کننده بوده‌اند و جز ناامنی، جنگ و اشغال ارمغان دیگری برای منطقه غرب آسیا نداشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: همه مراحل این رزمایش توسط کارشناسان خبره ستادکل نیروهای مسلح، قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) و ارتش جمهوری اسلامی ایران، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به ادامه فعالیت سامانه سرد بارشی و بارش برف در شمال و غرب استان طی ۲۴ ساعت پیش رو، هشدار سطح زرد صادر کرد.

مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد
مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد

در پی بارش سنگین برف و بروز یخبندان شدید، بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان اصفهان، مدارس چند شهرستان این استان در روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد
محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: با توجه به بارش‌های ۲۴ ساعت اخیر محورهای غرب استان لغزنده و در برخی از محدوده‌ها بادروبه گزارش شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است