کد خبر : 176935
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۵ - 13:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

موافقت با تاسیس شهرداری دیگر در کشور

موافقت با تاسیس شهرداری دیگر در کشور

به گزارش مدارا، در ابلاغیه‌های جداگانه‌ وزیر کشور به استاندارهای خراسان رضوی و آذربایجان شرقی با اشاره به موافقت به عمل آمده درباره تبدیل روستاهای گرماب از توابع بخش طاغنکوه شهرستان فیروزه به عنوان شهر گرماب، نسر از توابع بخش جلگه رخ شهرستان تربت حیدریه به عنوان شهر نسر، چخماق مرکز بخش سلیمان شهرستان زواره به عنوان شهر چخماق، کردکندی از توابع بخش مرکزی شهرستان بستان آباد به عنوان شهر کردکندی، حسن آباد مرکز بخش هزار مسجد شهرستان کلات به عنوان شهر حسن آباد در اجرای تبصره ذیل ماده (۶) آیین نامه اجرایی قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری جمهوری اسلامی ایران و تبصره (۱) ماده (۱) قانون شهرداری، تاسیس شهرداری در این ۵ شهر بلامانع اعلام شده است.

ابلاغیه وزارت کشور، تاسیس شهرداری‌های یاد شده را همچنین منوط به تحقق تعهدات موضوع ماده (۹) دستورالعمل «نحوه تبدیل شورای اسلامی روستا به شهر و تاسیس شهرداری»، برشمرده است.

براساس این ابلاغیه استانداری خراسان رضوی، شروع به کار شهرداری‌های گرماب و نسر، چخماق، کردکندی و حسن آباد را بر اساس قوانین و مقررات مربوطه به وزارت کشور اعلام دارد.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است