کد خبر : 176841
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۳ - 23:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وندی شرمن: ایران را به مذاکره جدی دعوت می کنیم

وندی شرمن: ایران را به مذاکره جدی دعوت می کنیم

به گزارش مدارا، «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا شامگاه امروز پنجشنبه خواستار از سرگیری مذاکرات هسته‌ای مرتبط با ایران، در وین شد.

شرمن در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره مدعی شد: «از آغاز مجدد مذاکرات وین حمایت می‌کنیم و ایران را به مذاکره جدی دعوت می‌کنیم».

وی درباره دوحه نیز گفت که «در پی آغاز گفت‌وگوی راهبردی با قطر هستیم. این کشور، شریک اصلی [آمریکا] است».

شرمن هفته گذشته گفت که دولت‌های آمریکا به دنبال تعطیل کردن کل برنامه غنی‌سازی ایران بوده‌اند اما «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به این نتیجه رسید که نمی‌توان دانشی را که ایجاد شده پس گرفت.

تا کنون شش دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

اخیراً مقام معظم رهبری در جلسه‌ای تأکید کردند آمریکایی‌ها خواستن گنجاندن بندی در توافق هسته‌ای در برجام برای ملزم کردن ایران به گفت‌وگو بر سر مسائل موشکی و منطقه‌ای هستند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: «آمریکایی‌ها در زبان و وعده می‌گویند تحریم‌ها را بر می‌داریم اما تحریم‌ها را برنداشتند و برنمی‌دارند، ضمن آنکه شرط هم می‌گذارند و می‌گویند که باید در همین توافق جمله‌ای بگنجانید که بعداً درباره برخی موضوعات صحبت شود و گرنه توافقی نخواهیم داشت.»

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است