کد خبر : 176691
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۰ - 19:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتصاب در شورای ششم شهر تهران

انتصاب در شورای ششم شهر تهران

به گزارش مدارا، مهدی چمران در این حکم خطاب به کبیری یگانه اشاره کرده است: امیدوارم در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) با درایت، سعه صدر و استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود، در ایجاد تغییر و تحول سازنده درفرایند اطلاع رسانی و تعامل با اصحاب رسانه، با رعایت کامل قوانین و مقررات موفق و موید باشید.

محمودرضا کبیری یگانه دارای مدرک دکترا و دانش آموخته رشته های علوم ارتباطات اجتماعی و مدیریت رسانه است و فعالیت های حرفه ای و تخصصی خود را با عناوینی همچون مدرس دانشگاه، مولف، محقق، کارشناس برنامه های صدا و سیما دنبال کرده است.

وی در سال ۱۳۹۴ به عنوان مدیر برتر ارتباطی استان تهران معرفی شده و دارنده لوح تقدیر از باشگاه رسانه ای جهان اسلام است.

 مدیر روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، مدیر روابط عمومی سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران و عضو اتاق فکر معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بخشی از فعالیت های حرفه ای وی به شمار می آید.

اخبار مرتبط:
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد
ماجرای بازداشت چند بازیگر در آ.اس.پ پیچیده‌تر شد

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار ویدئویی درباره ماجرای تولد آقای بازیگر و بازداشت او و چند تن دیگر از دوستانش افشاگری کرد.

ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد
ارز ترجیحی برنج خارجی حذف شد

حذف ارز ترجیحی برنج هندی و پاکستانی منجر به افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شده است.

بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟
بنزین ۵ هزارتومانی به تعویق افتاد؟

درحالی که نیمه آذرماه زمان اجرای بنزین سه نرخی اعلام شده بود اما وزیر نفت اعلام کرد هنوز تاریخ قطعی اجرای این موضوع مشخص نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است