کد خبر : 176691
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۰ - 19:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتصاب در شورای ششم شهر تهران

انتصاب در شورای ششم شهر تهران

به گزارش مدارا، مهدی چمران در این حکم خطاب به کبیری یگانه اشاره کرده است: امیدوارم در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) با درایت، سعه صدر و استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود، در ایجاد تغییر و تحول سازنده درفرایند اطلاع رسانی و تعامل با اصحاب رسانه، با رعایت کامل قوانین و مقررات موفق و موید باشید.

محمودرضا کبیری یگانه دارای مدرک دکترا و دانش آموخته رشته های علوم ارتباطات اجتماعی و مدیریت رسانه است و فعالیت های حرفه ای و تخصصی خود را با عناوینی همچون مدرس دانشگاه، مولف، محقق، کارشناس برنامه های صدا و سیما دنبال کرده است.

وی در سال ۱۳۹۴ به عنوان مدیر برتر ارتباطی استان تهران معرفی شده و دارنده لوح تقدیر از باشگاه رسانه ای جهان اسلام است.

 مدیر روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، مدیر روابط عمومی سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران و عضو اتاق فکر معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بخشی از فعالیت های حرفه ای وی به شمار می آید.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: متهمان اصلی پرونده چای دبش فرار کرده‌اند/ اکبر طبری ۳۰ سال حکم داشت؛ اما آزاد شده و توضیحی هم برای مردم ارائه نشده است
نماینده مجلس: متهمان اصلی پرونده چای دبش فرار کرده‌اند/ اکبر طبری ۳۰ سال حکم داشت؛ اما آزاد شده و توضیحی هم برای مردم ارائه نشده است

میثم ظهوریان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در صحن علنی مجلس گفت: ما قطعا فساد سیستمی در حکومت نداریم، اما می‌توان به قطع به این اشاره کرد که مبارزه سیستمی با فساد هم نداریم و نیاز به به شکل‌گیری یک سیستم جدی و مؤثر برای مبارزه با فساد داریم.

یارانه ۷۰۰ هزار تومانی برای هر نفر در راه است/ چه کسانی یارانه جدید دولت را دریافت می‌کنند؟
یارانه ۷۰۰ هزار تومانی برای هر نفر در راه است/ چه کسانی یارانه جدید دولت را دریافت می‌کنند؟

معاون سازمان برنامه گفت: رقم ارز ترجیحی را در قالب سبد کالا یا نقدی به خود مردم می‌دهیم و ماهانه به هر نفر حداقل ۷۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد و از دی ماه آمادگی داریم این رقم را به مردم بدهیم.

هیچ کارگری در معدن کوشک بافق محبوس نیست؛ عملیات امدادرسانی پایان یافت
هیچ کارگری در معدن کوشک بافق محبوس نیست؛ عملیات امدادرسانی پایان یافت

رئیس هلال‌احمر استان یزد با بیان اینکه تمامی افراد از محل حادثه ریزش معدن خارج شده‌اند گفت: هیچ فرد دیگری در معدن به‌صورت محبوس وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است