کد خبر : 176026
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۷ - 11:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انفجار یک مغازه در مشهد

انفجار یک مغازه در مشهد

به گزارش مدارا، آتشپاد دوم مهدی رضایی بامداد سه‌شنبه اعلام کرد: دیشب در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ و اطلاع انفجار توام با آوار و تخریب یک مغازه در بلوار طبرسی شمالی بلافاصله آتش‌نشانان به محل اعزام شدند.

وی افزود: شدت این انفجار به حدی بود که نه تنها مغازه ۱۲ مترمربعی تخریب شد بلکه به یک خودرو سواری پراید و بخشی از واحد مسکونی مجاور نیز خساراتی وارد شده است.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: بلافاصله آتش‌نشانان به عملیات جستجو و آواربرداری برای یافتن محبوس شدگان احتمالی پرداختند لذا پس از دقایقی دو مرد میانسال را از زیر آوار خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند.

وی گفت: بر اساس اعلام منابع درمانی یکی از این دو نفر بر اثر شدت جراحات فوت و فرد دیگر در بیمارستان بستری شد.

آتشپاد رضایی افزود: علت انفجار با توجه به شدت حادثه نشت گاز مایع اعلام شد اما بررسی دقیق در خصوص چگونگی این اتفاق و فوت این فرد توسط کارشناسان مربوطه در حال انجام است.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست
سعیدی: مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه همه دولت‌هاست

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زاینده‌رود بارگذاری‌های بی‌رویه درهمه دولت‌ها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشت‌آباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است