کد خبر : 175922
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۵ - 22:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منتقدان جرات هجمه به دولت را ندارند به مجلس حمله می کنند

منتقدان جرات هجمه به دولت را ندارند به مجلس حمله می کنند

به گزارش مدارا، حجت الاسلام حسن نوروزی نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یازدهم می‌گوید بررسی‌ها درباره طرح اموال مسئولان ادامه دارد و کار هنوز تمام نشده است. 

نوروزی اضافه کرد: «ما قانونی داریم که مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۹۴ مصوب شده است و بر اساس آن مسئولان باید اموال خود را در سامانه ثبت کنند اما اجباری در کار نبوده است. قوه قضاییه سامانه‌ای ایجاد کرده بود اما چون اختیاری بود، خیلی‌ها اموال خود را ثبت نکردند. در طرحی که آمده بود خواسته شده بود این مساله قطعی و اجباری نباشد».

وی افزود: «کمیسیون درحال بررسی این بود که همه اطلاعات ثبت شده به سمع همه مردم برسید یا خیر. هنوز هم فقط دو، سه ماده از این طرح تصویب شده و بعید نیست که در ادامه موارد دیگری تصویب نشود یا در صحن علنی رای نیاورد. بررسی ‌ها هنوز نه در کمیسیون قضایی نهایی شده و نه به صحن آمده است».

نوروزی افزود: «حواشی ایجاد شده به این خاطر است که برخی به دنبال بهانه‌گیری هستند. روزنامه شرق متاسفانه این مساله را کلید زد و موضوع ادامه یافت. در حالی که بررسی ها ادامه دارد قطعا به همه موارد دقت می‌شود. هجمه‌های مربوطه درحالی پذیرفته و منطقی بود که مجلس یعنی کمیسیون و صحن علنی مصوب می‌کرد و شورای نگهبان هم تایید می‌کرد. چیزی که هنوز شکل نگرفته و در مراحل ابتدایی است اما ضرورتی ندارد که این طور مورد حمله قرار بگیرد».

این نماینده مجلس ادامه داد: «با توجه به فضای کمیسیون و مجلس به خصوص رئیس فرهیخته و مجاهدی که داریم معتقدم این مسائل حل خواهد شد منتها برخی دنبال خوراک برای سخنرانی‌های خود هستند و نیاز دارند که ما یک پاس بدهیم و آنها شوت کنند تا به نحوی مجالس خود را گرم کنند. به خصوص که اوایل کار دولت است و جرات نمی‌کنند به آقای  رئیسی حمله کنند، مجبور هستند به مجلس حمله کنند. البته ما همه این حملات را می‌پذیریم و به کار خود ادامه می‌دهیم».

وی خاطرنشان کرد: «ما این مسائل را حل خواهیم کرد و انتظار داریم که منتقدان هم صبر کرده و اول ببینند که ما چه تصمیم می‌گیریم. متاسفانه گاهی عدالتخواهان هم با این هجمه‌ها همراه می‌شوند. درحالی که باید ما را تجلیل می‌کردند چون همین هفته گذشته شکوایه‌ای را علیه روحانی به قوه قضاییه فرستادیم. با این حال غفلت کرده و به این زحمات و تلاش‌های کمیسیون قضایی دقت ندارند».

اخبار مرتبط:
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد
خطیب: اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت اسرائیل طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد

وزیر اطلاعات با بیان اینکه اسرائیل به اقرار خودشان با یک اپیدمی به نام نفوذ و جاسوسی برای ایران در میان خود مواجه است، عنوان کرد: اخیراً اعلام کردند که یک افسر نیروی هوایی به‌عنوان جاسوس ایران دستگیر شد، اسناد انرژی هسته‌ای و اسناد ذی‌قیمت طبقه‌بندی‌شده آنها به کشور منتقل شد که اینها نشان‌دهنده توانمندی و اقتدار کشور، دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بود و ما شاهد یک ایرانِ مقتدر در جنگ دوازده‌روزه و دفاع مقدس بودیم و تخریب‌هایی بر رژیم تحمیل، که کاهش محبوبیت و جایگاه و منزلت رژیم در دنیا حاصل شد.

رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد
رئیس جمهوری سابق برزیل بازداشت شد

«ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری پیشین برزیل، امروز (شنبه ۱ آذر) چند روز پیش از آن‌که قرار بود اجرای حکم زندانش به‌دلیل رهبری تلاش برای کودتا آغاز شود، در اقامتگاه خود در پایتخت این کشور بازداشت شد.

هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران
هشدار رئیس پلیس فتا فراجا درباره انتشار ویدئوهای جعلی هوش مصنوعی منتسب به مأموران

رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئوهای جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است