کد خبر : 175383
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۸ - 10:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس جمهور به اردبیل می رود

رئیس جمهور به اردبیل می رود

به گزارش مدارا، سید حامد عاملی در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل اظهار کرد: سفر رئیس جمهور دقیقاً مشخص نیست ولی پیش‌بینی شده ظرف یک ماه پیش رو سفر رئیس جمهور به استان اردبیل انجام شود.

وی تصریح کرد: تا انجام سفر رئیس جمهور تلاش می‌کنیم تا طرح‌های اولویت‌دار و پیشران توسعه استان را در ابعاد استانی و شهرستانی مشخص کرده و زمینه اجرای این پروژه‌ها را با سرعت عمل بیشتر فراهم کنیم.

استاندار اردبیل از مدیران دستگاه‌های اجرایی به ویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل خواست تا به سرعت پروژه‌های پیشران توسعه استان اردبیل را احصا کرده و در صورت نیاز به اخذ مجوز هیئت دولت و تأمین منابع ملی در سفر رئیس جمهور مطرح و موافقت لازم گرفته شود.

عاملی افزود: تمام تلاش ما بر این خواهد بود تا از سفر رئیس جمهور بهترین بهره‌برداری را بکنیم تا با تأمین اعتبارات و منابع به ویژه در بودجه سال آینده بتوانیم طرح‌های توسعه‌ای و پیشران استان را به سرانجام برسانیم.

وی محور تحول و توسعه اقتصادی در همه مناطق کشور و استان اردبیل را توجه به اهتمام جدی به تولید اعلام کرد و گفت: ما تا زمانی که نتوانیم تولید را در جامعه به صورت گسترده بسط و گسترش دهیم همچنان مشکلات معیشتی، بیکاری و نارسایی‌های اقتصادی گریبانگیر ما خواهد بود و ضروری است همه دستگاه‌های اجرایی بدون ترس و واهمه از صدور مجوزها نسبت به تقویت تولید و حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران تلاشی جدی انجام دهند.

استاندار اردبیل به زمان تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و ادامه داد: ما قبل از آغاز بررسی بودجه در مجلس باید جمع‌بندی لازم را در احصا و پیگیری پروژه‌های پیشران توسعه‌ای استان از طریق سازمان برنامه و بودجه و هیئت دولت انجام دهیم تا در بودجه سال آینده و همچنین برنامه هفتم توسعه ردیف‌های اعتباری مناسب همراه با تأمین منابع برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شود.

اخبار مرتبط:
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید
پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

استاندار اصفهان گفت: پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید.

درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت
درآمد گمرکات اصفهان ۵۳ درصد افزایش یافت

مدیرکل گمرکات استان اصفهان از رشد ۵۳ درصدی در آمد واریز به خزانه گمرکات استان در بهار امسال خبرداد.

مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند
مادر و فرزند ۳ ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان از نجات مادر ۲۱ ساله و فرزند سه ماهه‌اش از آتش سوزی در منزل مسکونی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است