کد خبر : 174437
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۲ - 21:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مصطفی آجرلو مدیرعامل استقلال شد

مصطفی آجرلو مدیرعامل استقلال شد

به گزارش مدارا، اعضا جدید هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، «مصطفی آجرلو» را به عنوان مدیرعامل این باشگاه انتخاب کردند.

همچنین پرویز مظلومی، محمد مومنی، مجتبی عبدالهی، مهدی افضلی و مصطفی آجرلو به عنوان اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استقلال انتخاب شدند. 

پیش از این «احمد مددی» به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال فعالیت می‌کرد که چندی پیش با استعفای او موافقت شد. 

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد
مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان برای فصل جدید لیگ دسته یک کشور انتخاب شد.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است