کد خبر : 173507
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۸ - 10:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر خارجه آمریکا: در حال نزدیک شدن به نقطه ای هستیم که بازگشت به برجام فایده‌ای ندارد

وزیر خارجه آمریکا: در حال نزدیک شدن به نقطه ای هستیم که بازگشت به برجام فایده‌ای ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا گفته دولت کشورش دارد به این نقطه نزدیک‌تر می‌شود که توافق هسته‌ای با ایران را رها کند.

آنتونی بلینکن که به برلین سفر کرده است در یک کنفرانس خبری مشترک با هایکو ماس، همتای آلمانی خود، گفت: «من نمی‌خواهم تاریخی در این زمینه تعیین کنم ولی داریم به نقطه‌ای نزدیکتر می‌شویم که بازگشت به برجام آن منافعی که از این توافق انتظار می‌رود را برآورده نمی‌کند».

وی ادامه داد: «ما هنوز به آن نقطه نرسیده‌ایم ولی داریم به آن نزدیک می‌شویم و به همین دلیل هم هست که به صراحت گفته‌ایم که توانایی بازگشت دوجانبه به برجام برای مدت نامعلوم، پایدار نیست.»

اظهارات وزیر خارجه آمریکا یک روز پس از انتشار گزارش تندوتیز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد ضعیف شدن نظارت این نهاد بر برنامه هسته‌ای ایران بیان می‌شود.

آژانس در گزارش خود ایران را متهم کرده که فعالیت‌های آژانس و بازرسان آن در کشور را «به طور جدی» تضعیف کرده است.

در این گزارش با اشاره به این‌که «ایران هنوز توضیحات لازم را در مورد ذرات اورانیوم به‌دست آمده در سایت‌های اعلام نشده خود نداده است»، آمده که حجم اورانیوم ایران با غنای ۲۰ درصد اکنون به ۸۴ کیلوگرم و میزان اورانیوم غنی شده آن در سطح ۶۰ درصد به ۱۰ کیلوگرم افزایش یافته است.

او پیش‌تر هم درباره از دست رفتن فرصت گفت‌وگو هشدار داده بود.

وزیر خارجه آمریکا بار دیگر در جمع خبرنگاران درآلمان تاکید کرده که بعد از انتشار گزارش تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره گسترش فعالیت‌های هسته‌ای ایران زمان برای بازگشت به برجام از دست می‌رود.

«هایکو ماس»، وزیر امور خارجه آلمان هم در این نشست خبری در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره واکنش برلین به اظهارات اخیر وزیر خارجه ایران مبنی بر اینکه بازگشت به مذاکرات وین ممکن است دو تا  سه ماه به طول بینجامد گفت که این زمان، خیلی طولانی است.او از پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تروئیکای اروپا قصد دارند در نشست آتی شورای حکام آژانس اتمی اقدام به صدور قطعنامه ضد ایرانی کنند یا خیر طفره رفت.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۱۷ دستگاه اجرایی مکلف به تشکیل قرارگاه‌های ویژه و شبانه‌روزی برای پیگیری ۱۱۰ وظیفه خود در سند جامع کاهش آلودگی هوا شدند.

زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند
زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان(سانس آرا) گفت: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه این آزادراه در حالت آماده باش هستند.

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان گفت: اگر ۱۷۶ تکلیف قانون هوای پاک با هم‌گرایی کامل اجرا شود، آلودگی کل کشور در دو برنامه پنج‌ساله برای همیشه ریشه‌کن خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است