کد خبر : 166770
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۱۱ - 13:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فرمانده موثر در ترور حاج قاسم، کشته شد

فرمانده موثر در ترور حاج قاسم، کشته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عطاءالله مهاجرانی در حساب کاربری خود در  توییتر از کشته شدن یکی از فرماندهان موثر در عملیات به شهادت رساندن شهید سلیمانی خبر داد. او  نوشت: ژنرال جیمز ویلیس فرمانده نیروهای ویژه اسب سرخ، که در عملیات شهادت شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس نقش موثر داشت، شنبه در پایگاه هوایی العدید در قطر، به تعبیر پنتاگون در حادثه غیر رزمی کشته شد.

او افزود: مگر سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس در عملیات رزمی شهید شدند؟

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است