کد خبر : 166724
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۱۰ - 12:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قرعه‌کشی انتخابی جام جهانی؛ همگروهی ایران با کره و عراق

قرعه‌کشی انتخابی جام جهانی؛ همگروهی ایران با کره و عراق

به گزارش سایت خبری مدارا؛ قرعه‌کشی دور سوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در قاره آسیا امروز از ساعت ۱۱:۳۰ به وقت تهران در مقر AFC و به صورت مجازی (به علت مقررات بهداشتی مربوط به ویروس کرونا) آغاز شد و ۱۲ تیم در دو گروه ۶ تیمی قرار می‌گیرند.

با توجه مجازی بودن این مراسم، سرمربیان تیم‌های ملی این کشورها به صورت اینترنتی نظاره‌گر این مراسم هستند و تصویری از حضور آن‌ها پای گیرنده‌های خود به نمایش درآمد. دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی ایران نیز به صورت ویدیو کنفرانس نظاره‌گر این مراسم بود.

مبنای این قرعه‌کشی براساس رنکینگ فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) است که ایران و ژاپن به عنوان برترین تیم‌های آسیا به عنوان سرگروه انتخاب خواهند شد و به هیچ وجه با هم روبه‌رو نمی‌شوند.

سید یک: ژاپن و ایران

سید دو: استرالیا و کره جنوبی

سید سه:عربستان و امارات

سید چهار: عراق و چین

سید پنج:عمان و سوریه

سید شش: ویتنام و لبنان

بر اساس قرعه‌کشی انجام شده گروه‌های زیر مشخص شدند:

گروه: A

ایران، کره‌جنوبی، امارات، عراق، سوریه و لبنان

گروه: B

ژاپن، استرالیا، عربستان، چین، عمان و ویتنام

 

در پایان این مسابقات، دو تیم صدرنشین در هر گروه به صورت مستقیم راهی جام جهانی می‌شوند. همچنین برنده تقابل تیم‌های سوم دو گروه، در بازی بین‌قاره‌ای برای کسب پنجمین سهمیه آسیا به میدان خواهد رفت.

اخبار مرتبط:
برکناری مدیر روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد پس از انتشار عکسی بی حجاب از دختر نوجوانش
برکناری مدیر روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد پس از انتشار عکسی بی حجاب از دختر نوجوانش

فارس نوشت: سعید اسلام زاده مدیر روابط عمومی معاونت هنری وزارت ارشاد برکنار شد. انتشار تصویری از سعید اسلام زاده به همراه دختر بی‌حجابش در شب یلدا، واکنش‌های زیادی را به همراه داشت.

لیگ برتر در اوج بی اخلاقی؛ چهار بازی، چهار دعوا/ پرسپولیس سقوط کرد
لیگ برتر در اوج بی اخلاقی؛ چهار بازی، چهار دعوا/ پرسپولیس سقوط کرد

چهار مسابقه امروز هفته شانزدهم همگی آبستن حوادث و اتفاقات زیادی بودند.

۵ میلیون اصله نهال در استان اصفهان کاشته می‌شود
۵ میلیون اصله نهال در استان اصفهان کاشته می‌شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: تا پایان امسال بیش از ۵ میلیون اصله نهال در سراسر این استان با مشارکت بخش خصوصی، مردمی، دولتی و خدماتی کاشته می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است