کد خبر : 164926
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۸ - 21:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مشاوران میرحسین موسوی درگذشت «حجت الاسلام والمسلمین محتشمی‌پور» را تسلیت گفتند

مشاوران میرحسین موسوی درگذشت «حجت الاسلام والمسلمین محتشمی‌پور» را تسلیت گفتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛مشاوران مهندس میرحسین موسوی طی پیامی درگذشت حجت الاسلام سید علی‌اکبر محتشمی‌پور را تسلیت گفتند.

متن این پیام به شرح زیر است:

من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه و منهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

درگذشت روحانی مبارز و تلاشگر مقاوم، حجت الاسلام و المسلمین سید علی‌اکبر محتشمی‌پور موجب تأسف و تألم بسیار شد. وی در کارنامه پربار خود همراهی با امام خمینی در مبارزات منتهی به انقلاب اسلامی، تلاش در عرصه سیاست خارجی و خدمت در میدان دیپلماسی، تصدی وزارت کشور در کابینه دوم مهندس موسوی و همراهی با روحانیت انقلابی را داشت. مرحوم محتشمی‌پور در دوران پرمخاطره انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ نیز مسئولیت خطیر کمیته صیانت از آراء ستاد انتخاباتی مهندس میرحسین موسوی را بر عهده گرفت و طی انتخابات و ماه‌های پس از آن، در راه پاسداشت از حق رأی مردم در مقابل مهندسی انتخابات و تقلبات و تخلفات، شجاعانه در کنار مردم ایستاد و با ارائه گزارش‌های مستدل و مستند، از روشنگری پیرامون آنچه بر سر آرای مردم آمد با صراحت لهجه کامل، دریغ نورزید. سال‌های پایانی آن عمر شریف در دل‌خستگی و بیزاری از پیدایش انحراف‌های بزرگ از اهداف و آرمان‌های انقلاب و به‌محاق رفتن جمهوریت، در نجف اشرف و تهران گذشت و سرانجام دست روزگار او را از میان ما ربود. درگذشت این عالم جانباز پاک‌باخته را به خاندان معزز محتشمی‌پور و همه دغدغه‌مندان فردای ایران تسلیت عرض می‌کنیم. روحش قرین رحمت الهی باد.

اردشیر امیرارجمند، محمد باقریان، قربان بهزادیان‌نژاد، سیدعلیرضا بهشتی‌شیرازی، سیدعلیرضا حسینی‌بهشتی، سیدمحمدرضا حسینی‌بهشتی، علی عرب‌مازار یزدی، ابوالفضل فاتح، فرشاد مؤمنی.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است