کد خبر : 164093
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۹ - 11:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برنامه دریافت تیک آبی توئیتر متوقف شد

برنامه دریافت تیک آبی توئیتر متوقف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  توئیتر اعلام کرد این برنامه برای بررسی درخواستهایی که تاکنون ارسال شده اند، متوقف شده است. این شرکت در توییتی اعلام کرد دریافت درخواستهای احراز هویت برای تیک آبی بزودی دوباره آغاز می شود.

تیک آبی برای تایید هویت حساب یک کاربر طراحی شده است. حسابهایی که درخواست احراز هویت می دهند باید در شش گروه شامل ۱- دولت ۲- شرکتها، برندها و سازمانها، ۳- سازمانهای خبری و خبرنگاران ۴- سرگرمی ۵- ورزش و بازی ۶- فعالان سازمان دهندگان و سایر افراد تاثیرگذار قرار داشته باشند.

این شرکت پیش از این اعلام کرده بود برنامه درخواست احراز هویت را تا چند هفته آینده به صورت تدریجی برای کاربران عرضه می کند. در فرآیند جدید بررسی هویت صاحب حساب، هر کسی می تواند از بخش تنظیمات حساب خود برای احراز هویت درخواست کند.

کاربران برای این که واجد احراز هویت شوند، باید در ۱۲ ماه گذشته تابع قوانین توئیتر بوده و در شش ماه گذشته در این پلتفرم فعال بوده باشند. همچنین حساب توئیتری باید شامل یک تصویر و یک نشانی ایمیل یا شماره تلفن تایید شده باشد. کاربرانی که تایید شوند، تیک آبی را به صورت اتوماتیک دریافت خواهند کرد. کسانی که درخواستشان رد شود، ۳۰ روز پس از تصمیم توئیتر می توانند مجددا درخواست کنند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، سیستم درخواست عمومی توئیتر در سال ۲۰۱۷ متوقف شد اما چهره های برجسته همچنان قادر به دریافت تیک آبی در این شبکه اجتماعی بودند.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: گروهی بیمارستان را اشغال کردند، نیروی انتظامی باید چه کار کند؟
قائم‌پناه: گروهی بیمارستان را اشغال کردند، نیروی انتظامی باید چه کار کند؟

قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور به حمله نیروی انتظامی بیمارستان سینا در تهران و بیمارستانی امام خمینی ایلام واکنش نشان داد

معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند
معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در جریان فضاهای پرالتهاب اعتراضات، حدود ۱۰ درصد از افراد زنان بودند که به صورت کوتاه‌‌مدت نگهداری شدند و بعد از گفت‌وگو از آن محیط خارج شدند.

اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی
اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی

اسرائیل هیوم نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیشنهاد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده، برای ازسرگیری مذاکرات با ایران را رد کرده و به‌جای آن، رویکردی «فعال» را برگزیده است که بر فشار شدید اقتصادی و نظامی تمرکز دارد؛ از جمله پیگیری تهدید «آماده و مسلح» او. اکنون تنها پرسش‌های باقی‌مانده این است که این رویکرد چگونه و چه زمانی اجرا خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است