کد خبر : 164089
انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۰۹ - 11:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بازداشت رهبر جنبش جهاداسلامی

بازداشت رهبر جنبش جهاداسلامی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز شیخ خضر عدنان» اسیر آزادشده عضو جنبش جهاد اسلامی را بار دیگر بازداشت کردند.

منابع فلسطینی می‌گویند که وی در یکی از مراکز ایست و بازرسی در نزدیکی نابلس بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

همسر شیخ عدنان گفت که نظامیان صهونیست وی را پس از شرکت در مراسم تشییع پیکر یکی از شهدای منطقه «بیتا» و دیدارش با زخمی‌های انتفاضه قدس در شهر نابلس، دستگیر کردند.

همسر شیخ عدنان افزود: نظامیان اسرائیلی همسرم و ماهر الاخرس را با هم به مدت دو ساعت بازداشت کردند. آنها الاخرس را آزاد کردند اما شیخ عدنان را به مکان نامعلومی منتقل کردند.

شیخ عدنان ۴۳ سال سن و ۹ فرزند دارد. وی دو سال و نیم پیش به دلایل واهی بازداشت شد اما پس از اعتصاب غذای ۵۸ روزه در داخل زندان، در تاریخ ۱۳ نوامبر ۲۰۱۸ آزاد شد.

خبر دیگر اینکه در درگیری اخیر فلسطینیان با نظامیان اشغالگر اسرائیلی در منطقه «بیتا» در جنوب نابلس، یکی از جوانان فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۲۲ نفر دیگر زخمی شدند.

این درگیری پس از آن آغاز شد که نظامیان اسرائیلی به راهپیمایی مسالمت آمیز فلسطینیان در شهرک بیتا در محکومیت ادامه شهرک سازی در اراضی اشغالی حمله ور شده و با شلیک گسترده گلوله، گاز اشک آور و نارنجک های صوتی اقدام به سرکوب آنان کردند.

زکریا حمایل جوان ۲۸ ساله فلسطینی در جریان این درگیری هدف گلوله نظامیان اسرائیلی قرار گرفته و به شهادت رسید.

ده ها شهروند فلسطینی در شهرک بیتا پس از اقامه نماز جمعه در اعتراض به مصادره اراضی خود و شهرک سازی در آن دست به راهپیمایی زدند.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است