کد خبر : 162940
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ - 09:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خبرنگاران در معرض خطر در لیست فاز سوم واکسیناسیون کرونا قرار دارند

خبرنگاران در معرض خطر در لیست فاز سوم واکسیناسیون کرونا قرار دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره شناسایی موارد ابتلا به کرونای جهش یافته هندی و آفریقای جنوبی در کشور اظهار کرد: یک سری کارگر و مسافر هندی در جنوب کشور شناسایی شده اند و نیروهای بهداشت در گشت شهری یک سری اتباع هندی را مشاهده و بررسی کردند که ۱۸ نفر در یک هتل اسکان دارند که ۴ نفر از آنها علامت داشتند و بعد از تست گرفتن از این گروه مشخص شد که این اتباع به کرونا مبتلا هستند که بعد قرنطینه شدند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: در پارسیان و عسلویه در هرمزگان و آذربایجان غربی موارد ابتلا به کروناهای جهش یافته همین گونه رصد شد و همه مبتلایان به سرعت قرنطینه شدند و خوشبختانه این دوره در رصد و پایش اتباع خارجی مشکوک دانشگاه های علوم پزشکی به سرعت عمل کردند و افراد مبتلا و مشکوک شناسایی شدند و از آنها تست گرفته شد.

رییسی با تاکید بر قرنطینه سریع مبتلایان به کرونای جهش‌یافته و اطرافیان این افراد گفت: خیلی سریع مبتلایان و تمام اطرافیان آنها در این دوره سفت و سخت قرنطینه شدند و نکته جالب این بود که ۴۰ تا ۵۰ نفری که به کرونای هندی و آفریقای جنوبی مبتلا بودند، تاکنون بستری نشده اند.

معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: واکسیناسیون خبرنگاران علیه کرونا در فاز ۳ صورت می‌گیرد و خبرنگاران میدانی و خبرنگارانی که در نشست ها و برنامه های خبری حضور پیدا می کنند و مصاحبه نزدیک با افراد انجام می دهند در فاز سوم اولویت واکسیناسیون کرونا قرار دارند و انجمن و نهادهای متولی باید فهرست اسامی خبرنگاران در معرض خطر را به ما اعلام کنند تا این خبرنگاران در فهرست واکسیناسیون فاز سه قرار گیرند.

رئیسی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که مدیران تخلف کنند و فهرست افرادی خارج از فهرست و خبرنگاران دورکار را که در معرض خطر نیستند، قرار دهند اما نباید اسم این خبرنگاران هم‌ردیف افراد پرخطر اعلام شود.

وی با اشاره به احتمال جهش کرونا در ایران گفت: ما نباید فکر کنیم قرار است ویروس از هند، آفریقای جنوبی و برزیل به ایران بیاید. این احتمال وجود دارد که در ایران ویروس جهش پیدا کند. البته باید توجه داشت زمانی می گوییم کرونای ایرانی که ویروس‌جهش یافته ای در کشور شناسایی کنیم که سوش غالب باشد. ویروس انگلیسی و هندی و آفریقای جنوبی چون سوش غالب این کشورها بودند، به کرونای انگلیسی و هندی مشهور شدند و باید دانست که ما هنوز چیزی به نام کرونای ایرانی نداریم و سوش غالب کشور الان کرونای انگلیسی است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: ما نگران کرونای آفریقای جنوبی هستیم. چون واکسن‌گریز است و این می تواند خطرناک باشد. و ویروس هندی قدرت سرایت بالاتری دارد و باید توجه داشت که جهش قدرت چسبندگی و نفوذپذیری به سلول را بالا می برد و می تواند میزان کشندگی را هم بالا ببرد.

اخبار مرتبط:
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم

سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بی‌معنا دانست و ادامه داد: در چنین شرایطی باید اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط سازمان‌های بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند و پس از آن باید در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری شود، در غیر این صورت مذاکره هیچ معنایی معنا ندارد.

مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است