کد خبر : 162940
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ - 09:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خبرنگاران در معرض خطر در لیست فاز سوم واکسیناسیون کرونا قرار دارند

خبرنگاران در معرض خطر در لیست فاز سوم واکسیناسیون کرونا قرار دارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره شناسایی موارد ابتلا به کرونای جهش یافته هندی و آفریقای جنوبی در کشور اظهار کرد: یک سری کارگر و مسافر هندی در جنوب کشور شناسایی شده اند و نیروهای بهداشت در گشت شهری یک سری اتباع هندی را مشاهده و بررسی کردند که ۱۸ نفر در یک هتل اسکان دارند که ۴ نفر از آنها علامت داشتند و بعد از تست گرفتن از این گروه مشخص شد که این اتباع به کرونا مبتلا هستند که بعد قرنطینه شدند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: در پارسیان و عسلویه در هرمزگان و آذربایجان غربی موارد ابتلا به کروناهای جهش یافته همین گونه رصد شد و همه مبتلایان به سرعت قرنطینه شدند و خوشبختانه این دوره در رصد و پایش اتباع خارجی مشکوک دانشگاه های علوم پزشکی به سرعت عمل کردند و افراد مبتلا و مشکوک شناسایی شدند و از آنها تست گرفته شد.

رییسی با تاکید بر قرنطینه سریع مبتلایان به کرونای جهش‌یافته و اطرافیان این افراد گفت: خیلی سریع مبتلایان و تمام اطرافیان آنها در این دوره سفت و سخت قرنطینه شدند و نکته جالب این بود که ۴۰ تا ۵۰ نفری که به کرونای هندی و آفریقای جنوبی مبتلا بودند، تاکنون بستری نشده اند.

معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: واکسیناسیون خبرنگاران علیه کرونا در فاز ۳ صورت می‌گیرد و خبرنگاران میدانی و خبرنگارانی که در نشست ها و برنامه های خبری حضور پیدا می کنند و مصاحبه نزدیک با افراد انجام می دهند در فاز سوم اولویت واکسیناسیون کرونا قرار دارند و انجمن و نهادهای متولی باید فهرست اسامی خبرنگاران در معرض خطر را به ما اعلام کنند تا این خبرنگاران در فهرست واکسیناسیون فاز سه قرار گیرند.

رئیسی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که مدیران تخلف کنند و فهرست افرادی خارج از فهرست و خبرنگاران دورکار را که در معرض خطر نیستند، قرار دهند اما نباید اسم این خبرنگاران هم‌ردیف افراد پرخطر اعلام شود.

وی با اشاره به احتمال جهش کرونا در ایران گفت: ما نباید فکر کنیم قرار است ویروس از هند، آفریقای جنوبی و برزیل به ایران بیاید. این احتمال وجود دارد که در ایران ویروس جهش پیدا کند. البته باید توجه داشت زمانی می گوییم کرونای ایرانی که ویروس‌جهش یافته ای در کشور شناسایی کنیم که سوش غالب باشد. ویروس انگلیسی و هندی و آفریقای جنوبی چون سوش غالب این کشورها بودند، به کرونای انگلیسی و هندی مشهور شدند و باید دانست که ما هنوز چیزی به نام کرونای ایرانی نداریم و سوش غالب کشور الان کرونای انگلیسی است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: ما نگران کرونای آفریقای جنوبی هستیم. چون واکسن‌گریز است و این می تواند خطرناک باشد. و ویروس هندی قدرت سرایت بالاتری دارد و باید توجه داشت که جهش قدرت چسبندگی و نفوذپذیری به سلول را بالا می برد و می تواند میزان کشندگی را هم بالا ببرد.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان از کاهش بی‌سابقه تورم خبر داد
استاندار اصفهان از کاهش بی‌سابقه تورم خبر داد

استاندار اصفهان با اشاره به تحقق بیشترین میزان کاهش تورم میان استان‌های کشور، تأمین بودجه سال آینده و کاهش سهم مالیاتی را از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت استان برای اجرای پروژه‌ها دانست.

۲۰ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند
۲۰ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از اجرای طرح امنیت محله محور و دستگیری ۲۰ متهم متواری در این طرح خبر داد.

کامیون کشنده با راننده ۱۵ ساله در محور مورچه‌خورت متوقف شد
کامیون کشنده با راننده ۱۵ ساله در محور مورچه‌خورت متوقف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان، از توقیف کامیون کشنده‌ای خبر داد که راننده آن نوجوانی ۱۵ ساله بود؛ اقدامی که به گفته وی می‌توانست به حادثه‌ای ناگوار منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است