وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چه کسی شانس بیشتری برای نامزد اصلی اصلاح طلبان دارد؟، تصریح کرد: گرچه رده بندی اولیه کاندیداهای اصلاح طلبان باآرایی که مجمع “جبهه اصلاح طلبان ایران”داده مشخص شده است ،اما به نظرمن نظر خواهی که بعد از تبلیغات کاندیداها برای تعیین کاندیدای نهایی اصلاح طلبان به عمل خواهد آمد،آن را مشخص خواهد کرد.
سلامتی در ادامه درباره امکان ریزش آرای رییسی با حضور علی لاریجانی ، گفت: مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان برای همه عناصربدنه هنوز کاملا روشن نیست.بنابراین دوعنصری که هر دو ادعای اصولگرایی داشته و باهم رقابت میکنند،بی تردید هر دو فقط از یک ظرفیت اجتماعی برای خود رای جمع می کنند.بنابراین حضور یکی موجب ریزش آرای دیگری است.این ریزش از آن جا که زبان یکی به روزتر است قطعا قابل توجه خواهد بود.
وی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا نامزدهای نظامی موجب شکسته شدن آرای اصولگرایان می شود؟، اظهار کرد: به نظر من اکثر نامزد های نظامی باتوجه به تجربه انتخابات های گذشته ،رای چندانی ندارند؛ لذا در مجموعه آرای اصولگرایان،رای آن ها تاثیر سرنوشت سازی نخواهد داشت.البته این احتمال هم هست که بعضی ازآن ها به نفع کاندیدای اصلی اصولگرایان اعلام انصراف کنند.