کد خبر : 162932
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ - 08:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سلامتی: مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان هنوز روشن نیست/کاندیداهای نظامی رای چندانی ندارند

سلامتی: مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان هنوز روشن نیست/کاندیداهای نظامی رای چندانی ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محمد سلامتی در پاسخ به این پرسش که در انتخابات پیش رو رقابت اصلی میان کدام نامزدها شکل می گیرد؟   اظهار کرد: اکنون نمی توان ازنامزد های رقیب اسم برد.این کار بعد از بررسی واعلام رسمی اسامی کاندیداهای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان امکان پذیر است.اما به لحاظ تشکیلاتی وجناحی آن طورکه از ظاهر امر بر می آید،رقابت اصلی بین نامزدهای سه جریان اصلی اصلاح طلبان،اعتدال گرایان واصولگرایان شکل خواهد گرفت.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چه کسی شانس بیشتری برای نامزد اصلی اصلاح طلبان دارد؟، تصریح کرد: گرچه رده بندی اولیه کاندیداهای اصلاح طلبان باآرایی که مجمع “جبهه اصلاح طلبان ایران”داده مشخص شده است ،اما به نظرمن نظر خواهی که بعد از تبلیغات کاندیداها برای تعیین کاندیدای نهایی اصلاح طلبان   به عمل خواهد آمد،آن را مشخص خواهد کرد.

سلامتی در ادامه درباره امکان ریزش آرای رییسی با حضور علی لاریجانی ، گفت:  مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان برای همه عناصربدنه هنوز کاملا روشن نیست.بنابراین دوعنصری که هر دو ادعای اصولگرایی داشته و باهم رقابت میکنند،بی تردید هر دو فقط از یک ظرفیت اجتماعی برای خود رای جمع می کنند.بنابراین حضور یکی موجب ریزش آرای دیگری است.این ریزش از آن جا که زبان یکی به روزتر است قطعا قابل توجه خواهد بود.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که  آیا نامزدهای نظامی موجب شکسته شدن آرای اصولگرایان می شود؟، اظهار کرد: به نظر من اکثر نامزد های نظامی باتوجه به تجربه انتخابات های گذشته ،رای چندانی ندارند؛ لذا در مجموعه آرای اصولگرایان،رای آن ها تاثیر سرنوشت سازی نخواهد داشت.البته این احتمال هم هست که بعضی ازآن ها به نفع کاندیدای اصلی اصولگرایان اعلام انصراف کنند.

اخبار مرتبط:
آیت‌الله اعرافی: اگر کوتاه بیاییم، می‌خواهند یا مثل غزه شویم یا از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم
آیت‌الله اعرافی: اگر کوتاه بیاییم، می‌خواهند یا مثل غزه شویم یا از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم

آیت الله اعرافی گفت: ما این را می دانیم که اگر ما کوتاه بیاییم همان ها می خواهند که یا مثل غزه بشویم و سرکوب شدید اعمال کنند و به هیچ کس رحم نکنند یا باید از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم. همین یکی سخن رئیس جمهور یاوه گوی آمریکاست که یا باید سر تا پا عبد و وابسته و برده شوید یا باید از میان بروید که ایران ایستاد و برده هم نشد.ما هرگز نیاز به سلاح اتمی و قدرت و زور در دنیا نداریم منطق قرآنی شما، عشق الهی شما به خاندان پیامبر و سالار شهیدان همه دنیا خریدار دارد.

زاکانی: وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند / سلب مسئولیت «حریم» از شهرداری، غیرقانونی است
زاکانی: وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند / سلب مسئولیت «حریم» از شهرداری، غیرقانونی است

شهردار تهران گفت: معاونت سیاسی وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه و شهرسازی در مساله "حریم" خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند و این کار غلط و غیرقانونی است.

سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده
سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده

بر اساس استعلام انجام‌شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا فیلم‌ها و سریال‌های دارای نقش‌آفرینی پژمان جمشیدی توقیف شده‌اند یا خیر، سازمان سینمایی تأکید کرده است: «هیچ دستور رسمی در خصوص توقف اکران یا پخش آثار نامبرده از مراجع قضایی یا اداری دریافت نشده است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است