کد خبر : 162932
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۹ - 08:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سلامتی: مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان هنوز روشن نیست/کاندیداهای نظامی رای چندانی ندارند

سلامتی: مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان هنوز روشن نیست/کاندیداهای نظامی رای چندانی ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محمد سلامتی در پاسخ به این پرسش که در انتخابات پیش رو رقابت اصلی میان کدام نامزدها شکل می گیرد؟   اظهار کرد: اکنون نمی توان ازنامزد های رقیب اسم برد.این کار بعد از بررسی واعلام رسمی اسامی کاندیداهای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان امکان پذیر است.اما به لحاظ تشکیلاتی وجناحی آن طورکه از ظاهر امر بر می آید،رقابت اصلی بین نامزدهای سه جریان اصلی اصلاح طلبان،اعتدال گرایان واصولگرایان شکل خواهد گرفت.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چه کسی شانس بیشتری برای نامزد اصلی اصلاح طلبان دارد؟، تصریح کرد: گرچه رده بندی اولیه کاندیداهای اصلاح طلبان باآرایی که مجمع “جبهه اصلاح طلبان ایران”داده مشخص شده است ،اما به نظرمن نظر خواهی که بعد از تبلیغات کاندیداها برای تعیین کاندیدای نهایی اصلاح طلبان   به عمل خواهد آمد،آن را مشخص خواهد کرد.

سلامتی در ادامه درباره امکان ریزش آرای رییسی با حضور علی لاریجانی ، گفت:  مرزبندی ها در اردوگاه اصولگرایان برای همه عناصربدنه هنوز کاملا روشن نیست.بنابراین دوعنصری که هر دو ادعای اصولگرایی داشته و باهم رقابت میکنند،بی تردید هر دو فقط از یک ظرفیت اجتماعی برای خود رای جمع می کنند.بنابراین حضور یکی موجب ریزش آرای دیگری است.این ریزش از آن جا که زبان یکی به روزتر است قطعا قابل توجه خواهد بود.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که  آیا نامزدهای نظامی موجب شکسته شدن آرای اصولگرایان می شود؟، اظهار کرد: به نظر من اکثر نامزد های نظامی باتوجه به تجربه انتخابات های گذشته ،رای چندانی ندارند؛ لذا در مجموعه آرای اصولگرایان،رای آن ها تاثیر سرنوشت سازی نخواهد داشت.البته این احتمال هم هست که بعضی ازآن ها به نفع کاندیدای اصلی اصولگرایان اعلام انصراف کنند.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۱۷ دستگاه اجرایی مکلف به تشکیل قرارگاه‌های ویژه و شبانه‌روزی برای پیگیری ۱۱۰ وظیفه خود در سند جامع کاهش آلودگی هوا شدند.

زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند
زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان(سانس آرا) گفت: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه این آزادراه در حالت آماده باش هستند.

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان گفت: اگر ۱۷۶ تکلیف قانون هوای پاک با هم‌گرایی کامل اجرا شود، آلودگی کل کشور در دو برنامه پنج‌ساله برای همیشه ریشه‌کن خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است