کد خبر : 162352
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۳ - 18:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تسلیت ظریف در پی درگذشت دکتر علی شیخ‌ الاسلامی

تسلیت ظریف در پی درگذشت دکتر علی شیخ‌ الاسلامی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجواد ظریف روز پنجشنبه در پیامی تسلیت نوشت: درگذشت استاد متخلق و برجسته حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علی شیخ‌الاسلامی مایه تاسف و تالم شد.

وزیر امور خارجه در این پیام رحلت این استاد فرزانه و وارسته را به جامعه علمی و دانشگاهی و همه شاگردان و ارادتمندان ایشان، بویژه خانواده و بالاخص همکار ارجمند محمدحسن شیخ‌الاسلامی تسلیت گفت.

ظریف در این پیام تسلیت همچنین از خداوند رحمان و رحیم برای این فقید سعید رحمت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبوری و عمر با عزت مسئلت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی شیخ‌الاسلامی نویسنده و پژوهشگر ادبیات و مترجم، امروز پنج شنبه در ۸۵سالگی درگذشت

مرحوم شیخ‌الاسلامی علاوه بر مقالات متعدد به زبان‌های فارسی و عربی، کتاب‌هایی را در زمینه‌های اعتقادی، عرفان، مسائل کلامی و ادبی تألیف یا ترجمه کرده است.

وی در دوره هشتم (سال ۱۳۸۹) به عنوان یکی از چهره‌های ماندگار ایران معرفی شد.

«زندگی‌نامه خدیجه کبری و فاطمه زهرا سلام‌الله علیها»، تألیف هاشم الحسنی ترجمه علی شیخ‌الاسلامی، «برگزیده متون ادب فارسی دانشگاه»، «راه و رسم منزل‌ها» و «خیال، مثال و جمال در عرفان اسلامی» از جمله آثاری هستند که از این چهره فرهنگی به‌جا مانده‌ است.

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است