کد خبر : 160592
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۸ - 09:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش ظریف به جنجال‌های اخیر/مکر مکاران و سرزنش سرزنش کنندگان بیمی ندارم

واکنش ظریف به جنجال‌های اخیر/مکر مکاران و سرزنش سرزنش کنندگان بیمی ندارم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این مطلب آمده است:

به هنگام ورود به بغداد بار دیگر در شهادتگاه دوست دیرینه‌ام شهید پرافتخار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و یارانشان حضور پیدا کردم و یک بار دیگر در کنار نماد زبونی و استیصال جنایت‌کارانه ترامپ به دلاوران این مرزوبوم افتخار کردم. ولی بسیار تاسف خوردم که چگونه یک بحث نظری محرمانه پیرامون ضرورت هم‌افزایی دیپلماسی و میدان —به منظور استفاده دولتمردان بعدی از تجربیات گرانبهای ۸ سال گذشته—به یک کشمکش داخلی تبدیل می‌شود و آسیب شناسی صادقانه و مشفقانه برخی روندها به مثابه انتقاد شخصی معرفی می‌گردد.

افتخار رفاقت عمیق و همکاری با حاج قاسم بیش از دو دهه ادامه داشته و رابطه قلبی و کاری ما تا هنگام شهادت ایشان نه تنها کمرنگ نشد بلکه همواره تعمیق یافت. نه تنها امروز و در محضر مردم بزرگ ایران، بلکه در بیش از دو دهه گذشته، در داخل و یا خارج، در پشت درهای بسته و یا در علن، صلابت، انسانیت، صلح طلبی و شجاعت شهید سلیمانی را در جهان فریاد زده و مکرر یادآوری کرده‌ام که اگر صلحی در افغانستان و عراق برقرار شده است و اگر تروریسم داعش شکست خورده است، بیش از هرچیز مرهون درایت و شجاعت سردار سلیمانی و رشادت‌ و ایثار مردم این سرزمین‌ها بوده است.

در ۴۰ سال گذشته کوشیده‌ام در تحلیل مجتهد و در اجرا مقلد باشم. در مقام کارگزار همواره تابع سیاست‌های مصوب کشور بوده و از آنها با قدرت دفاع کرده‌ام.  اما در بیان نظر کارشناسی، عافیت طلبی، مماشات و خودسانسوری را خیانت دانسته‌ام که از مولایمان علی علیه السلام آموخته‌ام  «إنَّ أعظَمَ الخِیانَهِ خِیانَهُ الاُمَّهِ، و أفظَعَ الغِشِّ غِشُّ الأئمَّهِ؛ همانا بزرگترین خیانت، خیانت به امّت است و زشت ترین دغلکاری، دغلکاری نسبت به پیشوایان است.»
تقلیل بحث نظری در خصوص ارتباط دو بال قدرت خارجی جمهوری اسلامی ایران، یعنی دیپلماسی و میدان، به مثابه بهانه‌ای برای دوگانه سازی میان نظامیان سرافراز و دیپلمات‌های غیور که هر دو برای عزت و سربلندی ایران عزیز می‌کوشند، نه تنها کوته اندیشانه بلکه در تقابل کامل با نگرش این دانشجوی روابط بین‌الملل است که میدان و دیپلماسی را مقوم و مکمل می‌داند و نکته اصلی عرایضش—در نواری که نمی‌داند چگونه از آن سوی آبها سردرآورده—ضرورت تنظیم هوشمندانه رابطه میان این دو بال و تعیین اولویت‌ها توسط ساختارهای قانونی و تحت اشراف عالی مقام معظم رهبری است.
حراست از منافع کشور و مردم مقاوم، صبور و دلاور ایران عهدی است که تا آخرین لحظه به آن پایبندم و از مکر مکاران و سرزنش سرزنش کنندگان بیمی ندارم.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: با زیارت کردن و شعار دادن مشکلی حل نمی‌شود
پزشکیان: با زیارت کردن و شعار دادن مشکلی حل نمی‌شود

رئیس‌جمهور در نشست شوراهای آموزش و پرورش گفت: دین و باور و اعتقاد به ما می‌گوید که نباید در جامعه بی‌انصافی و بی‌عدالتی و تبعیض وجود داشته باشد. ما شیعه علی هستیم، اگر دارای تبعیض و بی‌عدالتی هستیم، راست نمی‌گوییم. با زیارت کردن و شعار دادن که مشکلات حل نمی‌شود.

قیمت بلیت پرواز تهران – نجف ۳ برابر شد
قیمت بلیت پرواز تهران – نجف ۳ برابر شد

در حالی که قیمت بلیت پرواز به نجف در روزهای گذشته ۶ میلیون تومان بود، در آستانه میلاد امام علی علیه‌السلام قیمت این پروازها افزایش یافت.

نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود
نماینده مجلس خطاب به کوچک‌زاده: الم‌شنگه راه نیدازید، رهبری اجازه داده‌اند که FATF دوباره بررسی شود

نماینده شهرستان خدابنده در مجلس در تذکری در واکنش به صحبت‌های امروز کوچک‌زاده گفت: این چه الم‌شنگه‌ای است که امروز در مجلس راه انداختیم و می‌خواهیم مملکت را به هم بریزیم؟ وقتی رهبری اجازه دادند که FATF دوباره در مجمع تشخیص مصلحت بررسی شود، نباید از ولی فقیه زمان جلو بیفتیم، بلکه باید دوشادوش ایشان حرکت کنیم؛ نه عقب بیفتیم و نه جلوتر از ایشان حرکت کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است