کد خبر : 160424
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ - 13:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیسی: لغو تحریم‌ها نباید دستاویز دعواهای سیاسی گردد

رئیسی: لغو تحریم‌ها نباید دستاویز دعواهای سیاسی گردد

به گزارش سایت خبری مدارا؛سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه، امروز دوشنبه در جلسه شورای عالی قوه قضائیه اظهار داشت: لغو تمامی تحریم‌ها و راستی آزمایی آن، مطالبه ملی است و این مطالبه ملی نباید دستاویز دعواهای سیاسی گردد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: کسانیکه به دنبال تحقق این وعده برای ملت ایران هستند، اجازه وقت کشی به طرف مقابل ندهند.

رئیسی همچنین در آستانه میلاد امام حسن مجتبی علیه‌السلام گفت: یکی از جلوه های تکریم مردم، وقت گذاری و انجام به موقع کار مردم است؛ راهبرد امروز ما امیدآفرینی است و امیدآفرینی هم با سخن نمیشود بلکه با انجام به موقع کار مردم در دستگاه‌های اداری از جمله دادگستری‌هاست؛خانمی که به او ظلمی شده و به دادگستری مراجعه می‌کند باید از تمکن خود استفاده کنیم و به موقع رفع ظلم کنیم.

اخبار مرتبط:
فیلتر تلگرام برداشته شد؟
فیلتر تلگرام برداشته شد؟

کاربران می‌گویند بعضی خطوط ایرانسل و رایتل بدون فیلترشکن یا پروکسی وارد تلگرام می‌شوند.

عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد
مینو محرز: موج جدید آنفلوآنزا شدیدتر است/ احتمال مرگ وجود دارد

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: آنفلوآنزا بعضی اوقات می‌تواند خیلی شدید باشد و این موج فعلی بیماری یک مقداری شدیدتر از موج‌های قبلی است و وقتی تعداد مبتلایان زیاد شود، بالاخره در آن مرگ و میر هم دارد و احتمال کشندگی افراد مبتلا هم وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است