کد خبر : 160397
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۶ - 12:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت خارجه: اطلاعی از منتشرکنندگان فایل صوتی منصب به ظریف نداریم

وزارت خارجه: اطلاعی از منتشرکنندگان فایل صوتی منصب به ظریف نداریم

‌به گزارش سایت خبری مدارا؛ نشست هفتگی سعید خطیب‌زاده ، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با خبرنگاران داخلی و خارجی به صورت آنلاین از دقایقی پیش آغاز شد.

وی در این نشست گفت: هیات کمیسیون مشترک برجام امروز برای ادامه مذاکرات به وین عازم شده است.

خطیب زاده ، در مورد فایل صوتی منتشر شده از صحبت های ظریف گفت : آنچه که منتشر شده است مصاحبه نبوده است و قرار نبوده که مصاحبه باشد. گفت‌وگوی رسانه ای نبود ، یک گفت‌وگو در چارچوب‌های معمول و محرمانه  که در داخل دولت انجام می‌شود ، بوده است.

وی ادامه داد: وزارت خارجه در هیچ کدام از فرایند این گفت‌وگو  از جمله انتخاب تیم مصاحبه ، نگهداری مصاحبه و … نقشی نداشته است و این که چه کسانی و چرا منتشر  کرده‌اند را ما نمی‌دانیم.

خطیب زاده گفت: آن چه آقای ظریف در گفت‌وگو مطرح کردند را باید به صورت کلی نگاه کرد . دکتر ظریف، همواره اعلام کرده که نظرات کارشناسی خود را  پشت درهای بسته، صریح  و شفاف اعلام می‌کنند ولی آن‌چه که اجرا می شود سیاست‌های اجماعی نظام است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخش دیگری از این نشست گفت: روابط ایران و روسیه مشارکت راهبردی و نزدیک است ، دو کشور تصمیم گرفتند در سطوح مختلف این همکاری را گسترش دهند و دکتر لاوروف  و ظریف هر دو از معماران گسترش  روابط دو کشور هستند و این دو سابقه دوستانه دیرینه دارند.

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است