کد خبر : 160364
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۵ - 23:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بیانیه عراق درباره سفر ظریف به بغداد

بیانیه عراق درباره سفر ظریف به بغداد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ السومریه نیوز، احمد الصحاف، سخنگوی وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران فردا (دوشنبه) عازم بغداد خواهد شد.

الصحاف همچنین اعلام کرد که ظریف با فواد حسین، همتای عراقی خود دیدار و دو طرف در رابطه با همکاری های دوجانبه و گسترش روابط دو کشور بحث و رایزنی خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیش از این از سفر روز یکشنبه محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راس هیئتی به قطر و عراق خبر داده بود.

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت امور خارجه سفر به دو کشور قطر و عراق در چارچوب توسعه مناسبات فیمابین، گفتگو های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای انجام می شود و وزیر امور خارجه کشورمان در هر دو کشور با مقامات عالیرتبه آنها دیدار و تبادل نظر خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!

گروهی از بازماندگان تامین اجتماعی که تا صبح امروز حقوق آذر خود را دریافت نکرده‌اند، خواستار توجه جدی به مشکلات خود شدند.

نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است
نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این که سقوط بالگرد شهید رئیسی توسط دشمن صورت گرفته است، هیچ‌وقت نه رد شده و نه تأیید شده است. مردم عزیز ما دقت کنند؛ چرا که هر روز ما با یک فناوری و دستاوردهای سایبری مواجه می‌شویم که روز قبل از آن بی‌اطلاع بودیم.

ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند
ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند

سفیر سابق ایران در انگلیس گفت: پس از برجام متوجه شدیم که در منطقه نیز بسیاری از موقعیت‌ها را از دست داده‌ایم. سوریه به کلی از دست رفت، لبنان تضعیف شد و وضعیت فلسطین نیز به همین صورت پیش رفت. در سمتی دیگر روسیه خودش را از مسئله سوریه کنار کشید و اکنون ما با اروپا مواجه هستیم. به نوعی می‌توان گفت که قربانی حرف‌های روسیه شده‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است