کد خبر : 160364
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۰۵ - 23:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بیانیه عراق درباره سفر ظریف به بغداد

بیانیه عراق درباره سفر ظریف به بغداد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ السومریه نیوز، احمد الصحاف، سخنگوی وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران فردا (دوشنبه) عازم بغداد خواهد شد.

الصحاف همچنین اعلام کرد که ظریف با فواد حسین، همتای عراقی خود دیدار و دو طرف در رابطه با همکاری های دوجانبه و گسترش روابط دو کشور بحث و رایزنی خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیش از این از سفر روز یکشنبه محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راس هیئتی به قطر و عراق خبر داده بود.

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت امور خارجه سفر به دو کشور قطر و عراق در چارچوب توسعه مناسبات فیمابین، گفتگو های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای انجام می شود و وزیر امور خارجه کشورمان در هر دو کشور با مقامات عالیرتبه آنها دیدار و تبادل نظر خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست
سازمان نظام وظیفه: خرید خدمت سربازی در دستور کار نیست

رئیس پلیس سازمان نظام وظیفه فراجا با تشریح آخرین ضوابط خدمت وظیفه عمومی، به بهره‌مندی بیش از ۱۶۰ هزار نفر از معافیت‌های فرزندآوری، اشاره کرد و با بیان اینکه خرید خدمت سربازی در دستور کار نیروهای مسلح و مجلس شورای اسلامی قرار ندارد، جزئیات معافیت‌های تحصیلی، تسهیلات مشمولان مقیم خارج از کشور، کسر خدمت ایثارگران، معافیت قهرمانان ورزشی و مدت خدمت سربازی در دستگاه‌های مختلف را اعلام کرد.

الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند
الیاس حضرتی: پزشکیان برنامه‌ای برای خرید از نیویورک نداشتند

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در پاسخ به پرسشی درباره تحت فشار قرار گرفتن رئیس جمهوری از سوی عده‌ای برای انجام دیدار با رئیس جمهور آمریکا گفت: هیچ کسی فشاری نیاورده است؛ افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و دیدگاه‌های افراد مختلف در سطح کشور محترم و ارزشمند است؛ افراد آزادند نظر، پیشنهاد و تحلیل بدهند و ایده‌های مختلف‌شان را مطرح کنند و آقای رئیس جمهوری و تیم همراه ایشان همه حرف‌ها را گوش می‌دهند و در مجموع تصمیم گیری می‌کنند.

قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند
قالیباف: آیا نمی توانستیم چین را هم به صورت نظامی وارد منطقه کنیم؟ قطعا می توانستیم / بشار اسد می‌گفت نیاز نداریم مستشاران ایرانی بیش از این اینجا باشند

رئیس مجلس گفت: من می گویم همان طور که روسیه را در حوزه نظامی آوردیم نمی‌توانستیم چین را هم در منطقه دخیل کنیم؟ قطعا می‌توانستیم. مگر نمی‌گوییم باید با یک‌جانبه گرایی آمریکا مقابله کنیم پس باید دوپارگی در سطح بین‌المللی ایجاد کنیم پس باید چین و روسیه و سایر قدرت‌ها را دخالت دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است