کد خبر : 158472
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ - 12:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیکر ۲ محیط ‌بان شهید زنجانی به خاک سپرده شدند

پیکر ۲ محیط ‌بان شهید زنجانی به خاک سپرده شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان، گفت: پیکرهای مطهر شهیدان “میکائیل هاشمی و مهندس مهدی مجلل” که در راه حفاظت از محیط زیست و سرمایه های طبیعی کشور در این استان به درجه رفیع شهادت نایل شدند در بهشت زهرا (س) شهر زنجان، آرام گرفتند.

علی مرشدی، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: شهید هاشمی متولد ۱۳۵۸ و با بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت و شهید مجلل نیز متولد ۱۳۶۶ و افزون بر هفت سال خدمت، متاسفانه دوشنبه شب /۱۶ فروردین ماه/ در حین تعقیب و گریز شکارچیان غیرمجاز بر اثر درگیری و شلیک گلوله از سوی این متخلفین، آسمانی شدند.

وی اظهار داشت: شهید مجلل مجرد و شهید هاشمی دارای همسر و یک فرزند پسر هفت ساله است و اکنون نیز همسرش باردار است که متاسفانه این شهید گرانقدر نتوانست تولد فرزند دوم خود را ببیند.

مرشدی تصریح کرد: خبر شهادت این ۲ محیط بان زنجانی، خانواده بزرگ محیط زیست را شوکه کرد و باور اینکه این عزیزان دیگر در میان ما نیستند بسیار سخت و غم انگیز است و امیدواریم مسببان این عمل غیرانسانی که از سوی عوامل انتظامی استان زنجان دستگیر شده اند هرچه زودتر به سزای اعمال جنایتکارانه خود برسند.

به گزارش ایرنا، این ۲ محیط بان، نخستین شهدای حفاظت محیط زیست استان زنجان هستند که در راه خدمت و انجام وظیفه به خیل شهدا پیوستند که یاد و نامشان برای همیشه، جاودانه خواهد ماند.

این ۲ محیط بان، دوشنبه شب و در حین عملیات تعقیب و گریز شکارچیان خاطی و غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فیله خاصه که از سال ۸۶ جزو مناطق شکار ممنوع استان زنجان اعلام شد و وسعت آن نیز ۱۱۰ هزار و ۵۳۲ هکتار است به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

اخبار مرتبط:
معاون سیاسی استاندار اصفهان: ورزشکاران بازیگران اصلی انتخابات شوراها باشند
معاون سیاسی استاندار اصفهان: ورزشکاران بازیگران اصلی انتخابات شوراها باشند

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان گفت: هدف از برگزاری نشست میز مشارکت انتخابات شوراها تنها بررسی یک موضوع خاص نیست، بلکه یک تکلیف و ضرورت است تا همواره در کنار هم باشیم، گفت‌وگو کنیم و زمینه حضور فعال ورزشکاران و نخبگان در فرایند تصمیم‌گیری و انتخابات شوراها فراهم شود.

استاندار اصفهان: تحول ورزش اصفهان بدون ورود افراد کاربلد به شوراها ممکن نیست
استاندار اصفهان: تحول ورزش اصفهان بدون ورود افراد کاربلد به شوراها ممکن نیست

استاندار اصفهان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده شوراهای شهر در توسعه ورزش استان گفت: تحقق تحول در ورزش اصفهان نیازمند ورود افراد دلسوز، متخصص و ورزش‌دوست به عرصه تصمیم‌گیری است و شوراها باید به‌طور جدی در تصمیم‌سازی و جریان‌سازی حضور داشته باشند.

دولت باید از تصدی‌گری خارج شود؛ اقتصاد را به بخش خصوصی واقعی بسپارید
دولت باید از تصدی‌گری خارج شود؛ اقتصاد را به بخش خصوصی واقعی بسپارید

استاندار اصفهان با ارائه بسته‌ای از پیشنهادات ساختاری و بعضاً جسورانه، خواستار خروج هوشمندانه دولت از اقتصاد و بازتعریف نقش حاکمیت از مالک و مجری به تنظیم‌گر و تسهیل‌گر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است