کد خبر : 150091
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - 10:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین وضعیت از پرونده احمدرضا جلالی

آخرین وضعیت از پرونده احمدرضا جلالی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هلاله موسویان، وکیل مدافع احمدرضا جلالی در خصوص آخرین وضعیت موکل خود، اظهار کرد: موکلم همچنان در قرنطینه بند ۲۰۹ زندان اوین است و شرایط تغییر نکرده است. متأسفانه فعلا اجازه ملاقات و تماس تلفنی با آقای جلالی را نداریم.

وی با بیان اینکه حکم موکل قطعی شده اما اجرای حکم متوقف شده است، افزود: اوایل آذر ماه بود که موکل به قرنطینه بند ۲۰۹ اوین منتقل شد و از آن روز پیگیری‌های متعددی انجام دادیم و مطمئناً آن پیگیری‌ها مؤثر بوده که اجرای حکم متوقف شده است.

موسویان اضافه کرد: با توجه به اینکه موکلم تابعیت کشور سوئد را نیز دارد، باید منتظر باشیم تا نتیجه مذاکرات دیپلماتیک ایران و کشور متبوع موکل مشخص شود.

احمدرضا جلالی که تابعیت سوئد را نیز دارد، در سال ۹۵ بازداشت و به اتهام جاسوسی و همکاری با دول متخاصم محاکمه و به اعدام محکوم شده است.

اخبار مرتبط:
افزایش آلاینده‌ها و غبار صبحگاهی در اصفهان؛ دمای بویین به صفر رسید
افزایش آلاینده‌ها و غبار صبحگاهی در اصفهان؛ دمای بویین به صفر رسید

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: غبار صبحگاهی و افزایش آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی استان اصفهان طی پنج روز آینده پیش‌بینی می‌شود.

انتخابی:زاینده‌رود قلب تپنده اصفهان است نه فقط یک رودخانه
انتخابی:زاینده‌رود قلب تپنده اصفهان است نه فقط یک رودخانه

دبیر بخش ویژه زاینده‌رود در کنگره ترمیمی ایران گفت: حیات اجتماعی، فرهنگی و زیستی اصفهان بدون زاینده‌رود معنایی ندارد و این رود هویت شهر است.

تجلیل استاندار اصفهان از نونهالان ورزش زورخانه‌ای در شورای اداری
تجلیل استاندار اصفهان از نونهالان ورزش زورخانه‌ای در شورای اداری

در نشست شورای اداری استان اصفهان، از گروه نونهالان ورزش زورخانه‌ای که نماد فرهنگ پهلوانی و جوانمردی ایران اسلامی شناخته می‌شوند، توسط مدیریت ارشد استان تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است